Annonce
Sport

Officielt: Østrigsk angriber har skrevet under med Randers FC

Marvin Egho er på plads i Randers. Foto: Randers FC

24-årige Marvin Egho har indgået en treårig kontrakt med Randers FC, hvor cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig over tilgangen.

Randers: Efter rygter tidligere på dagen er det nu officielt. Den 24-årige angriber Marvin Egho har skrevet under på en treårig kontrakt med Randers FC, der henter østrigeren hos det slovakiske mesterhold, Spartak Trnava.

Marvin Egho bliver den tredje tilgang til offensiven denne sommer, hvor Emil Riis og norske Benajim Stokke er kommet ind af døren.

- Marvin er en spiller, som vi har fulgt igennem længere tid. Vi har set en masse video på ham, og senest har jeg været nede at se ham i en Champions League-kvalifikationskamp. Vi har haft en løbende dialog med ham, og vi glæder os til at få tilgang af en ung, sulten og dynamisk angriber, der er på vej ind i sin bedste fodboldalder. Forhåbentlig kan vi udvikle ham til en topangriber, som Randers FC tidligere har gjort med andre angribere, der så senere er blevet solgt videre til større klubber, siger Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen.

Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig at få en spiller ind, som kan give holdet mere variation i det offensive spil.

- Det er en angriber med en god fart og størrelse, der er god til at time sine løb og har et godt flow med bolden. Derudover er han via sin fysik en god spiller at have på såvel de offensive som de defensive dødbolde. Han har nogle andre spidskompetencer end vores øvrige angribere, så med ham i truppen har vi endnu mere at skyde med offensivt, siger Thomas Thomasberg.

Marvin Egho, der er den første østriger i Randers FC's historie, lavede i sidste sæson syv mål og ti assists i 31 ligakampe i Slovakiet.

Se Randers FC TV's interview med den nye spiller i videoen her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce