Annonce
Sport

Bagspiller forlader Randers HK: Her er hendes nye klub

Lene Østergaard i aktion mod Herning-Ikast. Arkivfoto: Annelene Petersen
Lene Østergaard forlader Randers HK efter første halvdel af sæsonen. Den 22-årige bagspiller fortsætter hos SønderjyskE i 1. division.
Annonce

Håndbold: Onsdagens opgør mod Team Esbjerg blev den sidste for Lene Østergaard i Randers HK.

Lene Østergaard skiftede til Randers HK i sommer med et ønske om flere spilleminutter og et større ansvar, men sådan er det ikke gået for bagspilleren i efteråret.

Klubben skriver, at bagspilleren har ønsket at blive løst af sin kontrakt, som varede sæsonen ud, og det ønske har Randers HK valgt at imødekomme.

- Efter flere snakke med Niels er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg ønsker at prøve at genfinde håndboldglæden et andet sted efter jul. Skiftet fra Esbjerg til Randers har lært mig meget, og hele opstartsprocessen af det nye Randes HK-projekt har været spændende at være del af. Jeg holder utroligt meget af pigerne på holdet, og derfor har det også været en hård beslutning at træffe – men jeg ønsker klubben og pigerne alt godt fremover, siger Lene Østergaard til klubbens hjemmeside.

Annonce

Fortsætter i 1. division

Lene Østergaard skifter på en treårig kontrakt til SønderjyskE, der aktuelt ligger på sjettepladsen i 1. division.

Her der glæde hos sportschef og cheftræner, Peter Nielsen:

Vi har længe haft et godt øje til hende, og vi ville gerne have tilknyttet hende allerede i sommer, så glæden er bare ekstra stor, når hun nu endelig er klar til at trække den lyseblå trøje over hovedet. Det er en spiller, vi kan tilknytte inden for budgetrammen for indeværende sæson, så det er en forstærkning, som både er økonomisk og sportslig ansvarlig.

Cheftræner Niels Agesen ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at køre Lene Østergaard ind til en rolle i Kronjylland.

- Lene har desværre ikke fået den rolle, vi begge havde tiltænkt hende. Vi vil ikke at stå i vejen for hendes udvikling og har derfor valgt at imødekomme hendes ønske. Det vigtigste er, at Lene genfinder sin håndboldglæde og får mulighed for at udvikle sig yderligere. Lene er en rigtig god pige, og med hendes indstilling skal det nok lykkes for hende, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.

Lene Østergaard, der har lavet tre mål i ligaen for Randers HK, ser frem til det nye kapitel:

- Jeg har valgt SønderjyskE, fordi jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og det miljø, som der tilbydes, hvor træningsiver vægtes højt. Det virker som et rigtig lovende projekt, som jeg gerne vil være en del af, og jeg tror, det bliver et godt match, hvor jeg kan udvikle mig yderligere som håndboldspiller, siger Lene Østergaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce