Annonce
Randers FC

Officielt: Nicolai Poulsen tager fem år i AGF-trøjen

Nicolai Poulsen i aktion for Randers FC mod AGF 26. maj. I næste sæson trækker han den hvide AGF-trøje over hovedet. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Den tidligere Randers FC-anfører er nu officielt på plads i AGF, hvor han har indgået en femårig kontrakt.

Randers: 30. januar, på transfervinduets næstsidste dag, stod det klart, at Nicolai Poulsen ikke ville komme til at forlænge sin kontrakt med Randers FC.

Som Randers Amtsavis dengang kunne fortælle, pegede pilen i stedet i retning af et sommerskifte på en fri transfer til AGF, og mandag er det så blevet officielt.

I en pressemeddelelse oplyser AGF, at den 25-årige midtbanespiller har indgået en femårig aftale.

- Efter mange år i den samme klub har jeg haft brug for en ny udfordring i min karriere, og den udfordring har jeg nu fundet i AGF, der er en stor og traditionsrig klub med en fremragende opbakning, som jeg selv har oplevet som modstander.

- Jeg har spillet i Randers i stort set hele min karriere, og jeg følte, at det nu var tid til at tage et skridt op i min karriere, og jeg ser meget frem til at blive en del af alt det gode, man har gang i her i Aarhus, lyder det i pressemeddelelsen fra Nicolai Poulsen, der får nummer 6 på ryggen i AGF.

Nicolai Poulsen i AGF-trøjen, hvor han kommer til at spille med nummer seks. Foto: AGF

Glæde i AGF

AGF's sportschef Peter Christiansen glæder sig over at have sikret sig Nicolai Poulsen, som han kender fra deres fælles tid i Randers FC.

- Nicolai er en gennemprøvet og erfaren superligaspiller, der har bevist sig selv gennem flere sæsoner. Han yder og bløder altid maksimalt i holdets tjeneste, og han er taktisk stærk og løser de opgaver på banen som ikke altid er de mest åbenlyse, men som binder et fodboldhold sammen.

- Han er tillige en dygtig presspiller og bundsolid i duel-spillet, og så har han en enorm stor vindermentalitet og en stærk psyke - kvaliteter, vi sætter højt og som altid skal være til stede hos de spillere, vi bringer ind i truppen, siger Peter Christiansen.

Om tilgangen af Nicolai Poulsen siger AGF-træner David Nielsen:

- De gange, jeg har mødt Randers FC som træner, har Nicolai altid været en af de bedste. Han er en dygtig og intelligent midtbanespiller, der forstår at distribuere bolden godt fra sin plads midt på banen. Samtidig sidder der et godt hoved på ham. Han vil for alt i verden vinde, når han løber på banen, og den ærgerrighed kommer vi til at få stor glæde af.

Mistede anførerbindet

Som en konsekvens af den manglende kontraktforlængelse i Randers FC valgte cheftræner Thomas Thomasberg inden forårssæsonen at pille anførerbindet af Nicolai Poulsen og i stedet gøre Erik Marxen til kaptajn.

Nicolai Poulsen har dog beholdt sin plads i startopstillingen igennem hele foråret, hvor han har leveret gode præstationer og blandt andet var med til at sende AGF ud i semifinalerne i Europa Playoff-spillet.

Nicolai Poulsen er opflasket i Helsted Fremad, hvor han spillede på hold med Nicolai Brock-Madsen. Som ungdomsspiller kom han til Randers Freja og fik sin debut for Randers FC i Superligaen i foråret 2013.

Under Colin Todd optrådte han som en del af en stærk central midtbaneduo med Christian Keller, men under Olafur Kristjansson havde han det til gengæld svært og endte med at tage på lejeophold i norske Sarpsborg i efteråret 2017.

Han kom tilbage til Randers FC vinteren efter og har siden indtaget en nøglerolle under først Rasmus Bertelsen i foråret 2018 og i denne sæson under Thomas Thomasberg.

I alt har Nicolai Poulsen spillet 177 kampe for Randers FC og scoret fire mål.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce