Annonce
Randers FC

Officielt: Randers FC bytter back med ligakonkurrenter

Jesper Lauridsen er blevet præsenteret i Randers FC. Foto: Randers FC
Randers FC og Esbjerg fB er blevet enige om en aftale, der sender 28-årige Jesper Lauridsen til Randers FC på en aftale til sommeren 2023, mens Kevin Conboy tager den anden vej til barndomsbyen i Vestjylland.

Randers: Det igangværende transfervindue har indtil nu værende et stille foretagende i Randers FC, men torsdag eftermiddag er der nyt fra domicilet på Viborgvej.

28-årige Jesper Lauridsen, der siden 2016 har spillet i Esbjerg, skifter til Randers FC på en aftale frem til sommeren 2023, mens Kevin Conboy tager turen den anden vej til sin fødeby, som han tidligere har repræsenteret i fire sæsoner.

En venstreback ud. En venstreback ind.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Randers FC, som for mig altid har virket som en god, solid og ikke mindst hårdtarbejdende klub med et spændende potentiale. Klubbens værdier går virkelig godt i spænd med de dyder, jeg står for, og jeg ser frem til at bidrage både på og uden for banen. Vi går et spændende forår i møde, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at det bliver til en plads i Top 6, fortæller Jesper Lauridsen i en pressemeddelelse.

Jesper Lauridsen har været fast mand for Esbjerg fB i efterårssæsonen og har i alt 148 Superligakampe for FC Midtjylland og Esbjerg fB under bæltet. Det er med andre ord en erfaren herre, der tjekker ind i Randers FC.

- Jesper er en virkelig dygtig og ambitiøs spiller, som har en masse erfaring, men stadig er sulten efter at spille fodbold. Han er i sin bedste fodboldalder og passer rigtig godt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på og så besidder han de værdier, som Randers FC også står for. Vi er virkelig glade for, at Jesper kommer til Randers og glæder os til samarbejdet, siger Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen om Jesper Lauridsen, der kan få uofficiel debut i fredagens træningskamp mod Fredericia på udebane.

Annonce

Farvel til Conboy

Tilgangen af Jesper Lauridsen betyder, at klubben tager afsked med Kevin Conboy, som tager tilbage til Esbjerg fB, hvor karrieren startede for mere end ti år siden.

- Jeg har haft det fantastisk i Randers FC, der virkelig har været en god klub for mig både som spiller og som person. Jeg har virkelig nydt at være i klubben såvel på som uden for banen. Den store opbakning jeg har fået i en turbulent periode af mit liv, sætter jeg virkelig stor pris på. Randers FC er kommet til at betyde vanvittigt meget for mig, og det har ikke været en nem beslutning at skulle tage afsked med klubben. Jeg ønsker alle omkring Randers FC alt det bedste fremover, lyder det i pressemeddelelsen fra 32-årige Kevin Conboy, der kom til Randers FC i 2017 efter seks år i hollandsk fodbold.

For Søren Pedersen er det vemodigt at tage afsked med Kevin Conboy, der med skiftet får arbejdsplan i byen, hvor han for nyligt er flyttet tilbage til med sin familie.

- Vi har virkelig været glade for at have Kevin i klubben. Han er en dygtig spiller, der med sin ro og rutine har været en meget vigtig spiller for Randers FC de sidste par år. At Kevin har kunnet præstere på så højt niveau samtidig med den megen uro uden for banen, kan jeg kun tage hatten af for, og det er et godt udtryk for hans store professionalisme og personlighed. Vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, lyder det fra sportsdirektøren i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce