Annonce
Randers HK

Officielt: Randers HK henter forstærkning hos de forsvarende mestre

21-årige Lene Østergaard Nielsen fortsætter karrieren i Randers HK. Foto: Privat
Lene Østergaard Nielsen skifter til Randers HK fra Team Esbjerg på en etårig aftale fra den kommende sæson. Den 21-årige bagspiller har siddet i skyggen af store profiler hos de forsvarende danske mestre.

Randers: I weekenden præsenterede Randers HK svenske Kristin Thorleifsdóttir for de kommende tre sæsoner til venstre back, og klubben skriver nu i en pressemeddelelse, at hun får selskab på positionen af Lene Østergaard Nielsen.

Den 21-årige bagspiller har skrevet under på en etårig aftale i Kronjylland og forlader dermed Team Esbjerg efter tre sæsoner i klubben.

- Hun er sulten efter at vise sit værd, og da hun er tiltænkt et stort defensivt ansvar og har en meget direkte spillestil offensivt, er jeg overbevist om, at hun nok skal få gjort opmærksom på sine egenskaber, fortæller cheftræner Niels Agesen i pressemeddelelsen.

- Hun bringer en fantastisk professionel indstilling, som er enormt vigtigt for både træningsmiljøet og opbygningen af et næsten nyt hold, fortsætter cheftræneren.

Annonce

I skyggen af profiler

Lene Østergaard Nielsen, som har spillet ungdomshåndbold i Tarm/Foersum GF, har i Esbjerg siddet i skyggen af store profiler.

I denne sæson har det været efter ligastjernerne Estavana Polman og Kristine Breistøl, og hun ser derfor frem til en større rolle.

- Efter nogle lærerige sæsoner i Team Esbjerg, føler jeg, at det er tid til at prøve noget nyt. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Randers HK og tror, at det er det rigtige valg i forhold til min udvikling som håndboldspiller, siger Lene Østergaard Nielsen i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig til at udfordre mig selv i nye rammer, og derudover ser jeg meget frem til at bidrage til et godt træningsmiljø, få flere minutter på banen og have et større ansvar, lyder det fra den 21-årige bagspiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce