Annonce
Randers FC

Officielt: Saba skifter til tyrkisk bundklub

Saba Lobjanidze har jublet 28 gange i 84 Superligakampe. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Saba Lobjanidze har spillet sin sidste kamp for Randers FC. Georgieren skifter med øjeblikkelig virkning til den bedste tyrkiske række på en treårig aftale.

Randers: Der har været ’Saba Time’ for sidste gang på Cepheus Park i den her omgang.

Saba Lobjanidze skifter med øjeblikkelig virkning til den tyrkiske hovedstadsklub MKE Ankaragücü, der aktuelt ligger næstsidst i den bedste tyrkiske række.

Georgieren var ikke med i onsdagens træningskamp mod Vejle Boldklub. Han var til lægetjek i den tyrkiske klub, hvor han har indgået en treårig aftale.

Dermed forlader han Kronjylland med 28 Superligamål i 84 kampe for Randers FC.

Kun svenske Mikael Ishaks 31 ligamål overgår Saba Lobjanidzes måltotal i Randers FC-trøjen.

Georgierens kontrakt i Kronjylland stod til at udløbe til sommer, så der er formentlig tale om en mindre transfersum i forbindelse med klubskiftet.

Annonce

En lykkelig slutning

Skiftet betyder, at Saba Lobjanidze har sluttet af på noget nær perfekt vis i Randers FC.

I efterårets sidste Superligakamp mod Esbjerg scorede han kampens første mål, og han har også scoret i de seneste ugers træningskampe mod Fredericia og Vendsyssel.

- Det er hårdt at tænke på, at kampen mod Esbjerg måske var min sidste, men det er heller ikke den følelse, jeg har i kroppen. Jeg tænker ikke, at jeg nødvendigvis er færdig med at spille her, men viser det sig, at kampen var den sidste, så glæder jeg mig over, at vi vandt, og jeg scorede. En lykkelig afslutning, sagde Saba Lobjanidze til Randers Amtsavis efter efterårets sidste Superligakamp.

I Randers FC har man handlet forud for Saba Lobjanidzes skifte, da Mathias Greve tidligere på ugen blev præsenteret på en treårig aftale som erstatning for georgieren.

Den tidligere OB-spiller fik uofficiel debut for klubben i onsdagens 2-0 sejr over Vejle Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce