Annonce
Erhverv

Erhvervslivets svar på filmens Oscar: 12 priser uddeles

Randers Amtsavis' og Sparekassen Kronjyllands pris Årets Vækstvirksomhed gik sidste år til Sekura Cabins, hvis direktør Carsten Tønnes her får prisen overrakt af Amtsavisens chefredaktør Axel Præstmark. Foto: Annelene Petersen
Torsdag 14. november er der fest i Randers. Randers FC Thor loungen i Cepheus Park danner da ramme om Randers Business Awards 2019, hvor det lokale erhvervsliv vil fejre sig selv og hædre i alt 12 forskellige virksomheder og personer for ganske særlige bedrifter i de forløbne år.

Randers: Så nærmer sig dagen, hvor det randrusianske erhvervsliv vil fejre sig selv samt hylde og hædre repræsentanter, som har gjort sig særligt positivt bemærket de seneste år.

Torsdag 14. november bliver der med andre ord skruet helt op for festlighederne i Cepheus Park Randers' Randers FC Thor Lounge, hvor årets Business Award Show afvikles. Det er kun anden gang, at der inviteres til det kronjyske erhvervslivs svar på filmens Oscar, men det første af slagsen sidste år var så stor en succes, at mange allerede nu betragter Randers Business Awards som en indgroet tradition. Et must, som de færreste lokale erhvervsfolk vil gå glip af.

Og billetterne er da også blevet revet væk til 2019-udgaven.

Bag showet står Biznet Randers, der er en paraplyorganisation over alle lokale erhvervsnetværk i Randers. Og festen den 14. november er da også udover et hyldestarrangement, hvor der uddeles priser, først og fremmest et komme-hinanden-ved-party. Eller sagt på en mere business-agtig måde, et event, hvor man netværker og møder nye kunder og samarbejdspartnere.

12 priser

Der skal uddeles i alt ikke færre end 12 priser, hvoraf langt de fleste har mange år på bagen, men indtil sidste år blev uddelt på forskellige tidspunkter af året og ved forskellige lejligheder.

Men så var der på et tidspunkt en eller anden, som luftede ideen om at samle de forskellige prisuddelere om en fælles begivenhed, hvor alle priserne blev uddelt. Hvorfor blot uddele en pris ved et tilfældigt erhvervsmøde og til spredte klapsalver? Hvorfor ikke uddele den sammen med en række andre priser ved et stort anlagt show, hvor der drikkes bobler, indtages lækker mad og skrues helt op for hyldesten af de enkelte prismodtagere?

Ideen blev godt modtaget, og 15. november sidste år lød så startskuddet til Randers Business Award 2018, der som allerede nævnt blev en dundrende succes.

Annonce

Samme koncept

Da de fleste nok vil være enige i, at der ingen grund er til at ændre afgørende på noget, som i forvejen er godt, er der da heller ikke nævneværdige justeringer at spore i grundkonceptet, når dette års fest løber af stablen.

Programmet er i korte træk som følger: Der startes med samling, hvor man over et glas bobler og til lyden af behagelig loungemusik hilser på hinanden, småsnakker og således langsomt bygger den rette stemning op.

Herefter er der netværksmiddagen, og når den er indtaget, starter første del af det egentlige awardshow. Her uddeles aftenens seks første priser, ligesom der serveres underholdning, som er hemmelig indtil da. Men hvis man også her følger sidste års koncept, tør vi godt love, at det ikke bliver kedeligt.

2018-udgaven af showet havde nemlig blandt andre besøg af såvel Birthe Kjær som Tina Turner - dog i kopiudgaver leveret af Drama Queen alias Peter Andersen.

Første del af showet efterfølges af en pause, hvor der er plads til at netværke, mens anden del er bygget helt op som første, nemlig med underholdning og uddeling af seks priser.

Det hele sluttes af med mere fokus på netværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce