Annonce
Navne

OK-klubbens Erna Sax er gået bort

Randers: Formanden for OK-Klubben, Inge Thomsen, skriver disse mindeord om Erna Saxgren:

Meddelelsen om, at vort æresmedlem, Erna Saxgren, er død i en alder af 97 år, kalder mange gode minder frem.

Erna var gennem mange år medlem af bestyrelsen, hvor hun havde afløst sin mand, Tage Saxgren. Hun fungerede i rollen som værtinde sammen med andre trofaste medlemmer, og da hun gik på en slags pension fra dette virke, fulgte hun, så længe kræfterne rakte, møderne hver onsdag i Fritidscentret.

Hun var ikke karrig med ros, når hun havde haft gode oplevelser, men hun var heller ikke bange for at komme med positivt ment kritik, når hun fandt, at noget en sjælden gang kunne have været bedre.

Ikke mindst ved møderne hver onsdag kunne vi konstatere, at Erna var særdeles velorienteret om samfundsforhold, lokalt som nationalt. Og det indtryk blev yderligere forstærket, når hun bød på en veltillavet frokost i sin hyggelige lejlighed.

Med største selvfølgelighed korresponderede Erna per mail, oftest med underskriften "Erna Sax". Også på det område var hun, sine efterhånden 97 år til trods, med på noderne.

Vi vil i OK-Klubben bevare mindet om et trofast og engageret medlem.

Æret være Erna Saxgrens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Lyt her: Bisonmanden brød sammen - jeg er ikke kommet ovenpå endnu

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce