Annonce
Østjylland

Omfartsvej øst om Ebeltoft

Annonce

Læserbrev: Nu er det 30 år siden at motortrafikvejen uden om Rønde kom og den tunge trafik blev ledt uden om byen, skriver Peter Krog-Meyer.

Det er jo ikke kun den tunge trafik men al trafikken fra Grenaa og Ebeltoft områderne, så i dag er der ikke megen trafik igennem Rønde. Jeg kører der tit og har aldrig været udsat for trafikproblemer eller køkørsel, så en ny omfartsvej ved Rønde vil være spild af penge.

For snart 50 år siden blev der planlagt en omfartsvej øst om Ebeltoft, og linjeføringen blev tegnet ind på kortet, og så er der ikke sket mere. Vibæk Strandvej bliver mere og mere trafikeret selv i perioder, hvor Molslinien ikke sejler, og i sommerperioden kan der være store trafikproblemer.

I dag skal al trafik til Dråby, Boeslum og Elsegårde med tilhørende store sommerhusområder og campingpladser køre på Vibæk Strandvej og ind igennem byen, den trafik vil forsvinde, når der kommer en omfartsvej. Den tunge trafik til industriområdet; flis til fjernvarmen og kørsel til og fra genbrugsstationen vil også være væk fra byen.

Nu i disse dage er man i gang med en større udstykning af nye byggegrunde i forbindelse med fuglekonge kvarteret, denne udstykning ligger lige ud til den kommende omfartsvej og disse grunde vil være mere attraktive for evt. pendlere, hvis man ikke skal ned igennem byen og ud af Vibæk Strandvej, men kan kører øst om byen.

Nu skal omfartsvejen ikke sættes i forbindelse med Molslinien. Den skal ikke helt ud til færgevejen, men kobles på Ebeltoft Byvej, som er klargjort til at modtage vejen.

Jeg håber, at der snart kan findes penge til den planlagte omfartsvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Randers FC For abonnenter

Anfører nærmer sig comeback: - Der skal nok ligge mange point til os

Annonce