Annonce
Randers FC

Første test i Randers FC efter coronasmitte hos cheftræner: Her er svarene

Sportsdirektør Søren Pedersen er glad for de første testsvar, som ikke viser yderligere coronasmitte i Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Tirsdagens testsvar i Randers FC var alle negative , efter at cheftræner Thomas Thomasberg dagen forinden var konstateret positiv med coronavirus.
Annonce

Fodbold: Der var lettelse i Randers FC, da klubben tirsdag modtog svar på de test, som spillere og ansatte har været igennem, efter at cheftræner Thomas Thomasberg dagen forinden blev konstateret smittet med coronavirus.

Samtlige testsvar er negative, og dermed er der håb om, at der ikke er sket smittespredning i Randers FC forud for søndagens vigtige udekamp mod Lyngby.

- Vi kan konstatere, at alle testene er negative, hvilket vi selvfølgelig er enormt glade for. Vi ser det som udtryk for, at det virker med de omfattende protokoller, som er udarbejdet i forhold til at opspore og undgå smittespredning, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Et udsagn, der underbygges af, at der indtil videre har været konstateret ganske få tilfælde af coronavirus i Superligaen.

Annonce

Yderligere testrunde

Spillerne og de af de ansatte i klubben, som har været i nærkontakt med Thomas Thomasberg, skal  igennem yderligere en testrunde på torsdag.

Herefter kan Randers FC genoptage træningen med de spillere og trænere, som fortsat udviser et negativt svar.

Tirsdagens test blev foretaget på et laboratorium i København, men torsdag bliver der lavet et setup, som betyder, at prøverne kan analyseres med det samme i Randers, så spillerne kan nå at være på træningsbanen samme dag.

Annonce

Træner torsdag

Det betyder reelt, at Randers FC kun kommer til at misse et enkelt træningspas i denne uge.

Mandag var spillerne på træningsbanen under assistent-træner Rasmus Bertelsens ledelse, og onsdag har det hele tiden været planlagt, at spillerne skulle holde fridag.

- Vi kommer ikke til at miste noget fysisk ved at misse et enkelt træningspas, men vi har dog alligevel givet spillerne et træningsprogram med hjem. I forhold til de taktiske forberedelser er trænerteamet i telefonisk kontakt med hinanden, og den del tager de så yderligere fat på sidst på ugen sammen med spillere, siger Søren Pedersen.

Det er assistent-trænerne Rasmus Bertelsen og Ralf Pedersen, som har ansvaret for truppen, indtil Thomas Thomasberg igen kan vende tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Flere beboere blev vækket i nat: Beruset og aggressiv mand sparkede til biler

Annonce