Annonce
Randers

Områdets farver repræsenteret ved DM i Skills

Klejnsmed-lærling fra Tradium, Svend Borup Christophersen, vandt i 2018 sit andet danmarksmesterskab i Skills. Arkivfoto: Kirja Holland Thomsen/Tradium
Uddannelsesinstitutioner fra både Randers, Favrskov og Norddjurs Kommuner er med, når landets dygtigste lærlinge bliver kåret.
Annonce

ØSTJYLLAND: Når danmarksmesterskabet for lærlinge, DM i Skills, løber af stablen i Bella Centret i København den 16. til 18. januar, er tre uddannelsessteder fra Avisens område repræsenteret.

Således deltager Tradium fra Randers med fire lærlinge: Frisørlærlingene Lotte Cecilie Christensen og Tenna Bloch Petersen, detalhandelselev Maibritt Kraul Møllegaard og smedelærling Axel Lunddorff. Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten stiller op med elektrikerlærling Mads Plough Nielsen samt tækkemand-lærlingene Marcus Pete Chamberlain og Anders Helbo. Mens Viden Djurs fra Grenaa er repræsenteret af Michelle Anholm, Zülow Jensen i detailhandel, og Frederik Filt Jensen deltager i demonstrationsfaget handel.

I forhold til tidligere år springer det i øjnene, at Randers Social & Sundhedsskole ikke er med i næste års finalestævne.

- Vi plejer at være med, men i år er det desværre ikke lykkedes os at kvalificere os til finalen via de indledende mere lokale konkurrencer, lyder det fra skolen.

DM i Skills bliver arrangeret af SkillsDenmark, der er en nonprofit organisation, som arbejder med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser.

SkillsDenmark sender også danske unge lærlinge og elever af sted til de store internationale konkurrencer WorldSkills og EuroSkills. Derudover arbejder SkillsDenmark for at fremme erhvervsuddannelsernes image.

Tradiums fire deltagere ved årets DM i Skills: Maibritt Kraul Møllegaard, Axel Lunddorff, Tenna Bloch petersen og Lotte Cecilie Christensen. Foto: Tradium
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce