Annonce
Randers

Online-træning har fået vokseværk: Svømmeklub skal træne skoleelever fra hele kommunen

Hjemme fra stuegulvet kan skoleelever fra Randers Kommune fra i morgen og hver tirsdag og torsdag komme i form via online træning, som Swimteam Neptun står for. Arkivfoto: Mette Mørk
Swimteam Neptun har tilbudt ganske gratis at træne alle kommunens hjemsendte skoleelever via computere. Og kommunen har takket ja, så fra i morgen kan skoleelever få lidt sved på panden hjemme i stuerne.
Annonce

Randers: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at i en nedlukningstid på grund af corona har mange svært ved at få rørt sig nok. Og det gælder også børn og unge. Nu har svømmeklubben Swimteam Neptun, der har udviklet fysiske træning via computeren til sine svømmemedlemmer, tilbudt Randers Kommune at træne samtlige skoleelever i kommunen.

- Og skolechefen takkede ja, for det anerkendes, at skolelærere kan have svært ved at få den fysiske træning lagt ind i undervisningen, når eleverne er der hjemme. Så nu vi går i gang fra i morgen, tirsdag, og så hver tirsdag og torsdag klokken 11.30 til 12 i den her mærkelige tid, siger cheftræner Morten Brøndum, Swimteam Neptun.

Han regner med, at der er plads "på holdet" til alle.

- Jamen, der kan vist være 10.000 eller mere med på mødefællesskabet Teams, så mon ikke det går, lyder det fra cheftræneren.

Det er svømmeklubben selv, der har taget kontakt til skoleforvaltningen, og de tilbyder også online træningen helt gratis.

Klubbens fysiske trænere, der altså for tiden er bag kameraet er Lise Skjærris Lund og Lonnie Boe Pedersen. Lige om lidt vil de være kendt af alle skoleelever i Randers Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Randers For abonnenter

Dilemma: Politikere står langt fra hinanden i ulykkelig sag i Assentoft - bygherren vil gøre alt for at finde en god løsning

Annonce