Annonce
Mariagerfjord

Onsild Messen har fuldt hus med udstillere

Søndag 8. december er der igen Onsild Messe. PR foto

Onsild: Der er snart dømt totalt udsolgt af standpladser til Onsild Messen, som finder sted søndag 8. december. Der er i øjeblikket 46 forskellige stande at besøge. Af dem er der 15, som har bestilt dobbelt plads. 28 af standene er nye ansigter på Onsild Messen.

Så årets Messe og julegavemarked bliver så spændende som aldrig før i Onsild Hallen, lover Dorte Rask Laursen, der er koordinator for Onsild Messe & Julegavemarked 2019. Messen er åben mellem kl. 10 og 16.

De morgenfriske kan få et gratis rundstykke, ost og kaffe fra kl. 9 til 10. Ellers sælges der varm mad og kagebord i løbet af dagen.

I år vil der blive gjort en ekstra indsats for at skabe et stort overskud ved lotteriet på messen med både børne- og voksen-lotteri. I samarbejde med Onsild Borgerforening har Onsild Messen valgt, at overskuddet skal gå til at få nogle markante forbedringer til legepladserne i Onsild By.

Onsild Husmoderforening har valgt ikke at overtage Onsild Messen igen efter et års pause. Derfor fortsætter Dorte Rask Laursen for andet år med at få messen op at køre. Hun retter en stor tak til husmoderforeningen for at have kørt Onsild Messen så flot igennem i så mange år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce