Annoncørbetalt indhold

Op mod 50% har svært ved at hjælpe deres barn med matematik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Især når børn kommer op i de højere klasser må flere og flere forældre erkende, at de har svært ved at hjælpe deres børn med matematik, fordi det er længe siden, de selv har siddet med hovedet begravet i skolebøgerne.

En undersøgelse viser at ca. 40% af alle forældre syntes, at det bliver svært at hjælpe de ældste børn med matematikken, dette tal stiger yderligere når den unge starter på en ungdoms- eller videregående uddannelse. I mange tilfælde er det faktisk over 50% der her synes det kan være svært at hjælpe.

Annonce

Et år med corona har ikke gjort meget godt for den situation, flere forældre føler sig frustreret over ikke at kunne hjælpe deres barn, og mange oplever at online undervisningen ikke har været tilstrækkelig, eller at det har været svært at få lærerens hjælp til individuelle udfordringer.

Når lektierne skaber konflikter

Som forældre kan det også være at du oplever at dit forsøg på at hjælpe med lektierne skaber konflikter, det kan sagtens være at du selv har styr på matematikken, men måske har du fået det lært på andre metoder end dem man bruger i dag, at være forældre betyder heller ikke at man pr. automatik er den bedste til at lære fra sig.

Alle forældre har forskellige ressourcer og forudsætninger, men lektiehjælp må helst aldrig blive til en konflikt der fylder i hjemmet, da det kan påvirke både dit og barnets relation men også skabe skolevægring.

Hvordan kan man løse det

For nogle forældre kan der ligge en stor følelse af nederlag, utilstrækkelighed eller ligefrem et tabu i ikke at kunne hjælpe sit barn med de svære fag.

Først og fremmest er det nødvendigt at man lægger disse følelser til side, og erkender at ikke alle forældre har de samme forudsætninger til at hjælpe barnet derhjemme, hvilket faktisk er helt ok, da alle har deres egne svagheder og styrker.

Derefter kan man som forældre kontakte skolen og høre om de har mulighed for at yde yderligere støtte og hjælp, og alternativt kan man også finde privat lektiehjælp.

Den sidste løsning vælger flere og flere forældre, men også den unge selv vil ofte gerne tage imod privat lektiehjælp i matematik.

Det er ikke kun unge mennesker der ikke kan følge undervisningen der har glæde af den ekstra hjælp, det kan også være et ønske om at gøre 10-tallet til et 12-tal og opnå et højere gennemsnit der motiverer til at få en tutor derhjemme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.