Annonce
Sport

Operation venter: Sæsonpremieren i fare for forsvarsprofil

Kasper Enghardt (tv.) er ukampdygtig i de kommende uger. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Kasper Enghardt gennemgår mandag en operation, der holder ham ude i to-fire uger.

Annonce

Randers: Randers FC kommer efter al sandsynlighed til at se bort fra forsvarsspilleren Kasper Enghardt i de første kampe i den nye sæson.

Efter lørdagens træningskamp mod Silkeborg bekræftede cheftræner Thomas Thomasberg, at den 26-årige forsvarsspiller skal gennemgå en operation for en meniskskade.

- Vi forventer, at han er ude i de næste to til fire uger. Det er ærgerligt, for han er en af de spillere, der kan løfte det hele i en trup med mange unge spillere. Ham ville vi meget gerne have haft til rådighed i opstarten, siger Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Det har ikke været muligt at træffe Kasper Enghardt for en kommentar ved redaktionens slutning søndag. Men det står klart, at han gennemgår operationen mandag. Herefter venter altså op imod en måneds genoptræning, inden han igen kan være tilbage i kamp.

Dermed ligner en premieren mod Brøndby 16. juli en kamp uden deltagelse af Kasper Enghardt, og desuden ser udekampen ugen efter mod Horsens ud til at blive et kapløb mod tiden.

Også Jonas Bager og Marcus Mølvadgaard sad over mod Silkeborg, men her er der dog tale om mindre skader. Begge er snart tilbage i træningen.

Heller ikke Mikael Boman var med i opgøret. Den svenske angriber er fortsat ikke kommet sig over den skade, der har holdt ham uden siden opgøret mod Sønderjyske i slutningen af april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce