Annonce
Randers

Oplev Byen til Vandet

Havnegadeboksen er ankommet på Dronningekajen og er nu ved at blive indrettet og gjort klar til Havnedagen. I weekenden 11.-12. august bliver boksen malet af kunstneren Christian Storm. Foto: PR
Annonce

Randers: På havnedagen 18. august giver Randers Kommune et indblik i det ambitiøse byudviklingsprojekt, Byen til Vandet. Og du kan komme med dine input, så du selv kan påvirke planerne og, hvordan det centrale Randers kommer til at se ud i fremtiden.Randers Kommune inviterer alle interesserede borgere til et event i Havnegade-boksen på Dronningekajen. Borgmester Torben Hansen indvier boksen og starter dermed også en dag for hele familien på havnen.

Havnegadeboksen er Byen til Vandets nye showroom, hvor rman kan opleve ideerne for området i film, billeder og fysiske modeller, som man også selv kan bygge videre på. Det vil også være muligt at få en snak med de medarbejdere, som arbejder med at realisere planerne. Dagen byder også på havnerundfart, historisk byvandring, hvor man både kan høre om havnens historie og fremtiden. Derudover er der skattejagt, børneyoga, sandkasse og andre aktiviteter for at sætte fokus på, hvordan havnearealerne i fremtiden også kan bruges til oplevelser. Ungerådet deltager og tager imod de unge. Og lige ved siden af Havnegadeboksen inviterer byens vandsportsforeninger til aktiviteter på vandet. Havnegadeboksen bliver opført på Dronningekajen ved isbryderen Jens Ove. Her kan alle i løbet af Randers Ugens første weekend følge med i, hvordan den ombyggede container bliver udsmykket af en anerkendt street art kunstner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce