Annoncørbetalt indhold

Oplev lækre Dacia biler hos Bjarne Nielsen A/S

Denne artikel er sponsoreret

Hos Bjarne Nielsen A/S kan du opleve det relativt nye bilmærke i på den danske scene, nemlig bilmærket Dacia. Dacia har formået at få et relativt godt omdømme blandt den danske kundeskare, og har på verdensplan en markedsandel tæt på to procent. Dette er blandt andet fordi, en investering i en Dacia personbil, er en investering i kvalitet og værdi for pengene.

Ved at købe en Dacia personbil får du en stor bil til en lille pris. Dacia producerer nemlig biler, der både er nemme at betjene og vedligeholde, og sælges til overkommelige priser. Dette giver dig som kunde mere frihed i økonomien til de ting, der virkelig betyder noget i din hverdag. Oplev to populære Dacia-modeller her på siden, henholdsvis Dacia Duster og Dacia Logan.

En stor stationcar

Mød Dacia Logan MCV, der er idéel som familiebil - ikke nok med at denne model er udstyret med et bagagerum i XXL-størrelse, på hele 573 liter (1680 liter med nedfældet bagsæde), så er den også fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let, i en ellers travl hverdag. Den nye Dacia Logan MCV karakteriseres som en stor stationcar, der giver dig den rette plads til at transportere rejsekufferter, babygrej, indkøbsposer og meget andet. Derudover er den udstyret med fem komfortable pladser, der giver dig mulighed for at tage hele familien med på tur i den flotte kabine.

Teknologi, eco-mode og multimediesystem samlet i én bil

Ikke nok med at Dacia Logan MCV er en rummelig stor stationcar, så indeholder den også nogle uundværlige funktioner. Her er der tale om fartpilot og hastighedsbegrænser, som tilsammen sikrer dig en nem køretur, hvor hastigheden holdes konstant og bilen automatisk overholder den maksimalt tilladte hastighed. Ydermere er bilen udstyret med ‘eco-mode’ som er en funktion, der hjælper med at reducere brændstofforbruget med op til 10 procent. Og som om det ikke var nok, så har Dacia Logan MCV en indbygget multimedie-system i midterkonsollen, med stor touchscreen på 7 tommer, der omfatter radio, USB-stik, Bluetooth samt navigation med 2D- eller 3D-visning. Alt dette skal naturligvis indstilles inden, så du ikke fjerner opmærksomheden fra vejen.

Rå køremaskine

Mød Dacia Duster, et råt og robust køretøj, der med et helt nyt design har samme komfort som en sedan. Bilen er konstrueret til at klare alle typer vejforhold, og dermed overvinde alle forhindringer. Ydermere har Dacia Duster et bagagerum der rummer 1478 liter med nedfældet bagsæde, så du har plads til alt din bagage, og mere til.

Spækket med ny teknologi og funktioner

Dacia Duster er udstyret med et nydesignet instrumentbord, der understreger dens robuste temperament. Dertil fås denne model med et enkelt og intuitivt multimediesystem, der betjenes med touch-screen, så du kan vælge mellem navigation, telefoni, radio, musik og bluetooth. Bluetooth sørger for, at du kan lytte til musik eller telefonere fuldstændig håndfrit. Ydermere er en Dacia Duster en ny motortype, der giver god kørselskomfort, lavt brændstofforbrug og mindre CO2-udledning. Lyder dette som bilen for dig? Så kom og testkør den hos Bjarne Nielsen A/S.

Denne artikel er sponsoreret af Bjarne Nielsen A/S

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.