Annonce
Navne

Oplevelsesglad fødselar med styr på pengene

Per Nielsen, Aarhus C, økonomichef på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft, fylder 60 år onsdag 13. maj. Foto: Den Europæiske Filmhøjskole
Per Nielsen, der er økonomichef på Den Europæiske Filmhøjskole, fylder 60 år, men har udsat fødselsdagsfesten.

60 Per Nielsen, Aarhus C, økonomichef på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft, fylder 60 år onsdag 13. maj.

Han er født og opvokset i Højer i Sønderjylland og uddannet med en HD i informatik fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Efter mere end 20 år bl.a. som økonomichef med it-ansvar i den professionelle lydbrance blev han i 2011 ansat som økonomichef og forretningsfører på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft. Struktur, stabilitet, fremsynethed og høj troværdighed kendetegner ham her som økonomichef. Som person er han hjælpsom og fuld af humor og festligt humør, og han er enormt dedikeret til de mennesker, der står ham nær, forlyder det fra filmhøjskolen.

Per Nielsen er en rejseglad mand, der i sin ungdom har rejst på motorcykel tværs over Europa til Egypten, kørt i hjemmerenoveret Landrover tværs over Afrika og senere krydset USA og bl.a. taget et kursus i filmproduktion på University of Southern California. For nyligt besteg han også Kilimanjaro og nåede sidste år Base Camp på Mount Everest.

Motionscyklen, men også racercyklen, står højt på hans hitliste i fritiden sammen med kortklubben. Men også samværet og madlavning på højt niveau med de to døtre, Katja og Liva, værdsættes meget højt.

Den store planlagte fødselsdagsfest med familier og venner er indtil videre udsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC sælger støttefigurer til tomme tribuner: Opbakningen varmer i klubben

Annonce