Annonce
Randers

Oprydning i vandet: Saml affald fra en kajak

GreenKayak samler affald fra deres - ja, grønne kajakker. Pressefoto
Miljøorganisationen GreenKayak kommer til Randers den 1. september, hvor folk kan hjælpe med at samle plastik op fra vandet.
Annonce

RANDERS: Vil du være med til at gøre en forskel i dit lokalområde? Sådan spørger miljøorganisationen GreenKayak – og opfordrer til på en sjov tur på vandet for at samle affald og gøre Randers lidt grønnere.

GreenKayak tager på Danmarksturné for at samle affald med danskerne. Formålet med turneen er at give de lokale borgere mulighed for at yde en ekstra miljøindsats og dermed sætte fokus på FN’s verdensmål nummer 14: Livet i havet.

Undervejs besøges syv større byer, deriblandt Randers. I hver by kan borgerne deltage i gratis skraldeindsamling på vandet med GreenKayak, og opleve den meningsfulde handling det er, at hive affald op af vandet.

Annonce

Vil påvirke folk

Udover at reducere mængden af skrald i nærområdet, øger oplevelsen i kajakken borgernes opmærksomhed på den enorme affaldsproblematik, som hele verden - og desværre også Danmark - står overfor. Ved at give borgerne mulighed for en gratis tur i en GreenKayak, håber organisationen at påvirke både nærmiljøet og vores medmennesker i en mere bæredygtig retning.

GreenKayak vil være ved parkeringspladsen ved Tronholmparken, hvor interesserede hele eftermiddagen kan booke en tur i en af organisationens grønne kajakker.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce