Annonce
Sport

Over 700 ryttere deltog ved Randers Bike Week: Flere Randers-ryttere kørte sig i top 10

Mads-Emil Dupont Hougaard kørte i U19-rækken, hvor han særligt leverede en flot etape i kuperet terræn ved Fussingø. Foto: licenscykling.dk
Flere ryttere fra Randers Cykleklub af 1910 gjorde sig bemærket ved Randers Bike Week, hvor mere end 700 ryttere var på landevejene omkring Randers.
Annonce

Randers: Over 700 ryttere fra flere nationer brugte i sidste uge fire dage på landevejene omkring Randers ved Randers Bike Week.

Grundet coronarestriktioner måtte løbets to største felter, A-klassen og U19-klassen, opledes i to felter for ikke at overstige forsamlingsloftet på 100 personer, og det endte dermed med to vindere i begge klasser.

I U19 var der lokalt islæt i form af Mads-Emil Dupont Hougaard, som kørte stærkt på den afsluttende etape i kuperet terræn ved Fussingø. Efter udbrud hele etapen ende han nummer seks og sluttede nummer 15 samlet.

I B-klassen var både Morten Holt og Martin Asvig ramt af et uheld på en etape, men de fik kørt sig op i den samlede stilling og endte henholdsvis nummer 18 og 22.

Højere op i den samlede stilling kom Frederik de la Cour i C-klassen, der endte på en samlet 9. plads med en 10. plads som bedste etapeplacering.

I U17-rækken kørte Christopher Johansson akkurat i top 20 med en 19. plads, mens Frederik Dupont blot var otte sekunder fra at køre på podiet i den samlede stilling i U15. Han endte nummer fire, og hos de helt yngste i U11 blev Felix Würtz Ingvartsen nummer 10.

Hos de voksne endte Michael Jensen og Brian Christensen i H40-klassen som henholdsvis nummer 9 og 11 i den samlede stilling, og ved de ældre veteranryttere sluttede Jesper Christiansen samlet nummer seks i H50. Samme placering i det samlede regnskab hentede Ejnar Mogensen i H60 med en andenplads på enkeltstarten som bedste etapeplacering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Mundbind på i forretningerne: Ikke den store forandring, mener butiksejere

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

Annonce