Annonce
Indland

OVERBLIK: Nattens tre vigtigste coronanyheder

Alberto Pizzoli/Ritzau Scanpix
Italien skærper straf for overtrædelse af karantæneregler, og danske sundhedsfaglige forudser milliardregning.

Her kan du få et overblik de tre vigtigste udviklinger i forbindelse med det globale virusudbrud frem til klokken 06.00 onsdag.

* Sundhedsfaglige peger på enorm regning per reddet liv.

Det kan blive meget dyrt for det danske samfund at redde menneskeliv under coronakrisen, lyder det fra flere sundhedsfaglige ifølge Kristeligt Dagblad. Torben Mogensen, tidligere sygehusdirektør på Hvidovre Hospital, siger, at det kan ende med at koste en til to milliarder kroner per menneskeliv.

* Italienere risikerer fem års fængsel for brud på karantæne.

Italien vil skærpe straffen til borgere, der bryder karantænereglerne, meddelte italienske myndigheder sent tirsdag i en pressemeddelelse, skriver nyhedsbureauet dpa. Bryder en person, som er smittet med coronavirus, bevidst sin karantæne, kan det føre til mellem et og fem års fængsel.

* Aktieindeks i USA tager det største hop opad siden 1933.

Udsigten til en enorm hjælpepakke gav tirsdag den største stigning siden 1933 for et af verdens største aktieindeks. Det amerikanske Dow Jones-indeks, der indeholder flere af de helt store virksomheders aktier, endte dagen 11,37 procent højere. Stigningerne sender et stærkt positivt pust ind i børsmarkedet, der nu i flere uger har lidt under coronavirussets hærgen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Danmark

Hendes corona-syge mand ligger i respirator: Lisbeth får sympati fra hele Danmark

Annonce