Annonce
Randers

Overfyldte skraldespande på en søndag: Madrester og affald i hobevis ved rutebilstationen

Hvad der lige er sket her er svært at sige, men forbipasserende undrede sig over alt det skidt og skrald, der hobede sig op ved molokkerne ved rutebilstationen søndag. Måske er der glemt en tømning, lyder det fra direktøren for udvikling, miljø og teknik, Jens Heslop, som straks tog sig af sagen. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce

Randers: - Gad vide, hvad er er sket her, lød en af kommentarerne fra forbipasserende, da de søndag gik forbi skraldespandsanlægget, de såkaldte molokker, ved rutebilstationen i Randers.

En masse affald, skidt og skrald var sat rundt om molokken, i stedet for at være smidt ned i.

Et ring til direktøren for udvikling, miljø og teknik i Randers Kommune, Jens Heslop, kom ikke et svar nærmere, men han lovede straks at tage sig af det. Om det blev fjernet søndag, kunne han ikke love, men så i hvert fald senest mandag.

- Det kan jo være nogle, der har holdt fest. Nå, nej, det er det da nok ikke i denne tid. Men der kan være glemt en tømning ved en fejl, siger Jens Heslop, der gik i gang med at få ordnet sagen.

Især de mange madrester, der stod tilgængeligt bekymrer, fordi de kan lokke rotter til. Og dem vil man helst ikke have, hverken i midtbyen eller andre steder.

Madrester lokker rotter til. Og der var da festmåltider til mange i det hensmidte affald på parkeringspladsen ved rutebilstationen søndag. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Annonce