Annonce
Navne

Overgaard ansætter ny agrochef som led i ny strategi

Overgaard ansætter Jonas Nue Kjeldsen som ny agrochef som led i ny strategi. Pressefoto
Overgaards nye agrochef, Jonas Nue Kjeldsen, skal være med til at sikre virksomheden et mere bæredygtigt og bredt fokus.

Pr. 10. maj tiltræder Jonas Nue Kjeldsen, 37 år, stillingen som agrochef i Overgaard Agro. Nyansættelsen sker som et led i udviklingen af en ny strategi for Overgaards grovvareforretning og produktionslandbrug, der fremover skal have større fokus på bæredygtighed og markeder i både ind- og udland.

- Vi vil være mere favnende overfor nye markeder og ændringer i markederne, samtidig med at vi fortsætter den forretning, vi har i dag. Derudover sætter vi konkret fokus på FN’s verdensmål nummer 12, ansvarligt forbrug og produktion, fortæller direktør i Overgaard, Kasper Henricksen, og fortsætter:

- Derfor har vi brug for en agrochef, der har forståelse for den forretningsmodel, vi arbejder hen imod, og som har udsyn i verdensmarkederne. Der er ingen tvivl om, at Jonas har en profil, der matcher vores behov. Jonas har et bredt og differentieret fokus og den strategiske tilgang til handel og indkøb, vi behøver for bedst muligt at kunne udnytte mulighederne i vores størrelse og agilitet.

Annonce

Baggrund i landbruget

Jonas Nue Kjeldsen er uddannet agrarøkonom og kommer fra en stilling som korn- og indkøbschef hos R2 Agro i Hedensted.

- Stillingen som agrochef hos Overgaard var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, for det er et ønskejob for mig. Fordi jeg har en baggrund i landbrug, er jeg meget tiltrukket af Overgaards struktur, der kombinerer grovvarevirksomhed og landbrug, siger Jonas Nue Kjeldsen og tilføjer:

- Jeg ser frem til samarbejdet med kunder, samarbejdspartnere og mine nye kollegaer og til at deltage i udviklingen af Overgaards nye strategi. Det er en spændende opgave at få lov til at bidrage til udviklingen af eksisterende såvel som nye forretningsområder.

Jonas Nue Kjeldsen overtager stillingen fra Overgaards tidligere agrochef, Claudio Pelsen.

- Vi takker Claudio for den tid, han har været hos os. Han har været en god kapacitet for Overgaard, og vi ønsker ham held og lykke fremover, siger direktør Kasper Henricksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Russisk brøler: Danmark øger føringen

Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce