Annonce
112

Overmodig bilist fortrød vild overhaling: Trak håndbremsen og rullede rundt på taget

Arkivfoto: Color Factory
En 18-årig mand fra Aalborg-området endte med to sigtelser og en totalskadet bil, da han forsøgte at overhale en medbilist på Mariagergårdsvej sydøst for Mariager.

Mariager: Den 18-årige mand var kommet kørende på Mariagergårdsvej i en Kia Picanto, da han onsdag klokken 15.59 besluttede sig for at overhale en forankørende bil.

Han gassede op og nåede op på siden af sin medbilist, da en modkørende lastbil pludselig kom til syne på den lille landevej. For at undgå et sammenstød med lastbilen valgte den unge bilist derfor at trække sin håndbremse og igen søge ind bag bilen, han netop havde forsøgt at overhale.

Men til hans store fortrydelse gik det forsøg helt i vasken.

Flere overtrædelser

Resultatet blev nemlig, at den unge bilist efter at være kommet ind bag den forankørende bil mistede herredømmet over Kia Picantoen. Han røg derfor en tur ud i grøften, hvor bilen gav sig til at rulle rundt.

En patrulje fra Nordjyllands Politi ankom efterfølgende til uheldsstedet, hvor den hårdt skadede bil, og dens heldigvis uskadte chauffør endnu ventede.

Betjentene kunne her konstatere, at den unge mand ikke havde noget kørekort, ligesom han tilsyneladende var påvirket af narko.

Han blev derfor anholdt, sigtet for de to færdselsovertrædelser og taget med på stationen, hvor han måtte afgive en blodprøve, inden han igen blev løsladt.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Mest læste

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce