Annoncørbetalt indhold

Overvejer du at investere i kryptovaluta? Disse ting skal du være opmærksom på

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Snakken om kryptovaluta vil ingen ende tage. I takt med at viden om og muligheder for at investere i kryptovaluta øges, bliver det mere populært, og i dag ser vi flere og flere danskerne, der overvejer at poste penge i dette marked. Hvis du er en af dem, så kan du her få et par råd om, hvad du skal være opmærksom på.


Annonce

Hvis du overvejer at investere i kryptovaluta, er der et par ting, du bør researche grundigt først. Det er ikke uden risiko at hoppe med denne bølge. Det skal man være fuldt bevidst om, inden man går ind i krypto-gamet.

At mange vælger at tage på et krypto-eventyr, er der flere grunde til; blandt andet, at disse digitale valutaer potentielt kan være fremtidens valutaer, og dermed har potentiale til at stige meget i værdi på kort tid. Hvorvidt kryptovaluta en god investering, kan du læse mere dybdegående om ved at følge linket.


Hvilken kryptovaluta investerer du i?

Det første, du skal vide om kryptovaluta, er, at de er meget forskellige. I skrivende stund er der omkring 5000 forskellige kryptovaluta, hvor den mest kendte er bitcoin. Nogle kryptovaluta fungerer på samme måde som bitcoin, mens andre har en helt anderledes blockchainteknologi bag sig og andre formål end at være en egentlig valuta. Det gælder blandt andet den populære kryptovaluta Ethereum, som egentlig mere er en platform for krypto-projekter.

Du skal altså først og fremmest undersøge de forskellige kryptovaluta på markedet og beslutte dig for, hvilken slags kryptovaluta du kunne tænke dig at investere. Sæt dig godt ind i mulighederne og læs alt, hvad du kan om, hvad der bliver spået fremtid i.


Vær forberedt på fluktuerende kurser

Når du investerer i kryptovaluta skal du gøre dig klart, at det er en højrisikoinvestering. Der er ingen sikkerhed, og kryptovaluta har notorisk fluktuerende kurser. Derfor er det vigtigt, at man husker at investere penge, som man har råd til at tabe. Disse kurser er både trækplastre, men også en af farerne ved denne type investering. Der er dog også kommet stable coins til. De er, som navnet indikerer, en sikrere type kryptovaluta, fordi deres kurs er bundet op på en anden valutas kurs.


Opbevar din kryptovaluta sikkert

Vælger du at købe kryptovaluta, skal du være opmærksom på at opbevare dem sikkert. De skal nemlig gemmes i en digital tegnebog eller hos den mægler, du vælger. Det sikreste er selv at opbevare dem i din egen pung. Her skal du være opmærksom på at holde godt fast i adressen og koden til din digitale pung. Der er nemlig ingen hjælp at hente, hvis du skulle miste dem. Det kan være en god idé at opbevare sin kryptovaluta i en offline tegnebog for at mindske risikoen for cyberkriminalitet yderligere.

Det gælder med kryptovaluta som med alle andre typer investeringer – invester sikkert og fornuftigt. Hvis man husker at researche grundigt og investere fornuftigt, så kan en investering i kryptovaluta være et lærerigt, spændende og potentielt lukrativt investeringseventyr. Hold dig opdateret på alle erhvervs- og investeringnyheder her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.