Annonce
Sport

På fredag er der sportsfest i Randers: De kan blive 'Årets Leder'

Birgit og Steen Haugaard Frandsen, Helsted Fremad, var de seneste vindere af prisen som "Årets Leder". Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Kommune har nu offentliggjort kandidater til "Årets Leder". Vinderen afsløres ved sportsfesten på fredag i Arena Randers.

Randers: Når Randers Kommune på fredag fejrer byens sportsliv, bliver det med uddeling af 11 sportspriser.

Blandt priserne er "Årets Leder", som gives til en frivillig foreningsleder, der gennem en årrække har ydet en stor indsats til glæde for børn og unge i en godkendt forening i Randers Kommune.

Der kan også vælges et makkerpar til prisen, som følges af en check på 5.000 kroner.

De tre kandidater til prisen, som Folkeoplysningsudvalget står bag, er:

Annonce

Peter Holst og Carina Vingren Holst fra Randers Bokse- og Motionsklub

- Peter Holst og Carina Vingren Holst er to meget imødekommende og rummelige mennesker, lyder det i begrundelsen.

- De sikrer, at hver eneste træning i klubben bliver en succes for alle fremmødte og har altid tid til at lytte, hvis man har brug for en snak. Om man er kampbokser hos Peter eller motionist hos Carina, så sørger de for, at man bliver udfordret og tilpasser træningen til alle niveauer.

Lene Skipper fra Vorup FB Gymnastik

- Lene har været frivillig i Vorup FB Gymnastik siden 1985. Hun har påtaget sig forskellige roller i løbet af de 35 år og har blandt andet været primus motor på at få kvindegymnastikken op at køre.

- Foruden kvindeholdet om torsdagen, hjælper hun også til på foreningens andre hold. Derudover har hun siddet i foreningens bestyrelse i mere end tyve år, hvoraf de sidste mange år har været som formand.

- Lene Skipper er en kompetent, samvittighedsfuld og respekteret leder med stor passion for foreningslivet.

Flemming Dinesen fra KFUM Spejderne i Gjerlev

- Som frivillig leder har Flemming Dinesen de seneste mange år formået, at man hos spejderne i Gjerlev fortsat har den enestående kultur, som har været del af gruppens DNA i snart 60 år. Her er plads til alle, og Flemming har en enestående evne til at favne alle spejdernes forskellige personligheder og behov.

- Han er indstillet på baggrund af det mangeårige engagement ved KFUM Spejderne i Gjerlev. Han har været aktiv i spejdergruppen i 42 år, hvoraf de sidste 27 år har været som leder for de 8 til 12-årige spejdere. Han er fast inventar til hvert spejdermøde, og der skal være en helt særlig grund til, at han ikke deltager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce