Annonce
Randers

På grund af forsinkelser i Hal 4-byggeriet: Randers Messen skubbes en måneds tid

Randers Messen holdes for 24. gang, men skubbes en måneds tid frem til weekenden 14.-15. marts, så folkene i Arena Randers er helt sikre på, at alt er klart til det store rykind. Arkivfoto: Richard Sylvestersen
Messe-arrangøren har haft travlt med at ringe til omkring 200 standholdere for at fortælle, at Randers Messen i år bliver skudt fra weekenden i vinterferien til 14. og 15. marts, så Hal 4 er helt klar til det store rykind.
Annonce

Randers: Når Randers Messen bliver holdt for 24. gang, er det noget nyt, at det sker i weekenden 14. og 15. marts. Messen plejer som bekendt at finde sted i weekenden i vinterferien i uge syv. Men den store publikumsmagnet er skubbet en måneds tid frem for, at folkene i Arena Randers er helt sikre på, at alt er klart og fungerer i den nye hal, hvor messen rykker ind.

Datoen hedder nu 14. og 15. marts i uge 11.

Det er på grund af forsinkelserne i byggeriet, at Randers Messen har holdt flyttedag. Totalentreprenøren Max Bögl afleverer først Multiarenaen, eller Hal 4, mandag 3. februar til Arena Randers. Og messen ville normalt skulle have været holdt 15. og 16. februar.

- Vi ville gerne være helt klar til det. Det nytter ikke bare at have fået nøglerne, vi skal også have styr på, at alt fungerer, og alting er på sin plads, så tingene skal prøves af først. Derfor tog vi beslutningen om at skubbe Randers Messen, lyder det fra Arena Randers-direktør Gitte Nørgaard, der glæder sig til den store messe.

Også messe-arrangøren, Jørgen Hedegaard, er tryg ved, at datoen er skubbet lidt ud i fremtiden.

- Vi turde simpelthen ikke løbe an på at holde det i vinterferien. Jeg er blevet lovet, at i marts, så er alt 100 procent klar. Og standholderne har taget det pænt, der har været forståelse for det, og ikke en eneste har meldt fra på grund af den nye dato, endnu da, siger Jørgen Hedegaard, der har været med i alle 24 år med Randers Messen.

Det bliver jo noget nyt. At vi kan have det hele ét sted. Jeg var der forleden og så hallen, og jeg må sige, det er fantastiske rammer. Det bliver godt, og man kan virkelig overskue det hele.

Jørgen Hedegaard, messearrangør

Annonce

Alt i én hal

Han glæder sig til at holde messen i den nye Multiarena, hvor det hele kan være i én hal.

- Det bliver jo noget nyt. At vi kan have det hele ét sted. Jeg var der forleden og så hallen, og jeg må sige, det er fantastiske rammer. Det bliver godt, og man kan virkelig overskue det hele, siger Jørgen Hedegaard.

Randers Messen byder på alle mulige produkter, der kan gå ind under "Bedre bolig og livsstil", og gæsterne plejer at kunne få lang tid til at gå under messen, hvor der er diverse ting at prøve af, smage på og tale om.

Der plejer at være omkring 150 standholdere og et sted mellem 24.000 og 25.000 besøgende på messe-weekenden, men i år er der med bedre plads blevet lavet aftaler med hele 200 standholdere.

- Og det bliver spændende at se, om nyhedens interesse med den nye hal også betyder flere gæster end normalt, lyder det fra Jørgen Hedegaard, der allerede skuer lidt ud til næste år, hvor det bliver jubilæumsår for Randers Messen med 25 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce