Annonce
Randers

På mundbindkravets første dag: Lokalt pizzeria uddelte gratis burgere og pitaer til kunderne

Håndsprit og mundbind var i højsædet, da Marqus Pizza (MP) torsdag eftermiddag fejrede sin genåbning efter udvidelsen af butikken med uddeling af 500 gratis burgere og 500 gratis pitaer. Foto: Lars Rasborg
Masser af håndsprit, mundbind og kridtstreger på fortorvet. Medarbejderne i MP gjorde alt, hvad de kunne, for at reglerne blev overholdt, da spisestedet fejrede sin egen udvidelse med at dele gratis burgere og pitaer ud til kunderne.
Annonce

Randers: Klokken var ikke meget over 13.00 torsdag eftermiddag, før de første 30 randrusianere havde samlet sig i en kø på Østervold i Randers Midtby. Her stod de, fordi Marqus Pizza (MP) i anledning af sin genåbning efter en butiksudvidelse uddelte gratis mad til sine kunder.

Helt præcis 500 gratis pitaer og 500 gratis burgere ville der blive uddelt i løbet af tre-fire timer, havde spisestedet på forhånd meddelt sine kunder på de sociale medier.

- Vi har haft planlagt den her fejring i lang tid. Derfor havde vi ikke rigtig mulighed for at lave planerne om på grund af Corona. Men vi har talt med både politiet og arbejdstilsynet for at høre, om det er ok, og det har de bekræftet, fortæller Mehdi Falyi, der er daglig bestyrer i MP.


Vi har haft planlagt den her fejring i lang tid. Derfor havde vi ikke rigtig mulighed for at lave planerne om på grund af Corona. Men vi har talt med både politiet og arbejdstilsynet for at høre, om det er ok, og det har de bekræftet.

Mehdi Falyi, daglig bestyrer i MP


Annonce

Mundbind og afstandsvagter

I et forsøg på at imødekomme de gældende Corona-restriktioner havde MP i dagens anledning investeret i 500 engangsmundbind og en ordentlig bunke håndsprit.

Marqus Pizza (MP) genåbner efter sin udvidelse af butikken på Østervold 28. Åbningen fejres med uddeling af 500 gratis burgere og 500 gratis pitaer.

Derudover var to medarbejdere afsat til udelukkende at sikre, at der var ordentlig afstand mellem kunderne både inde i butikken og på gaden udenfor.

- Vi lukker max fire kunder ind ad gangen, og så har vi gjort butikken ensrettet, så de kommer ind fra Østervold og går ud ad døren til Slotspladsen, lød det fra en af de to medarbejdere med ansvar for afstand, som efterfølgende gik ud og kridtede afstandsstreger op på fortorvet ved Østervold.

Annonce

- Her eller der gør ingen forskel

Blandt de første i køen til den gratis mad var vennerne Lucas Besborg og Noah Medgaard Peters, som til daglig er HHX-elever på Tradium.

Marqus Pizza (MP) genåbner efter sin udvidelse af butikken på Østervold 28. Åbningen fejres med uddeling af 500 gratis burgere og 500 gratis pitaer.

De to unge studerende så ingen problemer i at møde op til et køtilbud, hvor de på forhånd vidste, at der nok ville være mange mennesker.

- Vi har jo mundbind på, så om vi står her, eller sidder i et klasselokale fyldt med andre elever, er vel ligemeget. Så længe vi tager vores forholdsregler, så kan jeg ikke se noget galt i at stå her, siger Lucas Besborg.

MP har med udvidelsen fået en dobbelt så stor restaurant med 32 siddepladser. På grund af Corona har man dog kun gjort 16 af pladserne tilgængelige i øjeblikket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Alle har brug for omsorg og nærhed

Randers FC For abonnenter

En mand af få ord: Spiller Carlgren på sidste vers i Randers FC?

Annonce