Annoncørbetalt indhold

På tide til at flytte kontorlokale?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Efter at du har læst artiklen, så vil du blive klogere på hvorfor du burde flytte kontorlokale, hvordan du kan finde det perfekte kontorlokale og lidt ekstra tips og tricks. Hvert år er der tusindvis af virksomheder som flytter ind i nye lokaler idet de får nye behov, trænger til nye rammer eller uheldigvis ikke længere kan befinde sig i de eksisterende. Uanset om du på nuværende tidspunkt overvejer at flytte kontorlokale eller ikke har det på tankerne endnu, så kan det stadig være en god ting at have in mente til fremtiden.


Annonce

Årsager til at skifte kontorlokale

Årsagerne til at skifte kontorlokale kan variere meget fra situation til situation, men overordnet er det hovedsageligt at det eksisterende ikke længere opfylder ens behov eller at man ikke længere kan befinde sig i det eksisterende kontorlokale.

Det kunne fx være at dit team var blevet alt for stort, hvilket gør at du er nødt til at finde et nyt kontor til leje for, at kunne rumme det nye team. Det kunne også være at der var behov for flere faciliteter som fx køkken, toiletter, kontorlokaler og lignende.

Derudover kunne det også være behov for bedre indeklima, bedre belysning eller geografiske behov, hvis der skal være tættere på dit team eller dine kunder til fysiske møder.

En mere kedelig årsag kunne være, at virksomheden ikke længere har pengene til at betale huslejen eller kontraktmæssige årsager som gør at du ikke længere kan leje på samme termer, samt at udlejeren evt. skal renovere lejemålet.


Hvordan finder du et nyt kontorlokale?

For at finde perfekte kontorlokale, så kan man finde mange hjemmesider med større databaser af erhvervsmål. Det kunne fx være lokalebasen.dk eller andre sider med større netværk af erhvervslejemål. På disse hjemmesider samles både udlejere og lejere, så man kan finde det perfekte match.

Fordelen ved at bruge disse sider er, at man kan få support og hjælp fra en tredjepart som har meget mere erfaring. Derudover er der også en form for kvalitetssikring. Det vil sige at sandsynligheden for at komme ind til et dårligt lejemål er langt lavere end hvis du brugte mere uregulerede sider som dba.dk, guloggratis.dk eller evt. private fællesskaber som Facebook grupper.


Tips og tricks

Husk at tænke alle dine behov igennem inden at du kigger på kontorlokaler. På den måde ved du hvilke prioriteter du skal have in mente når du kigger på kontorlokaler. Det kunne fx være i forhold til størrelse af kontorlokalet, antal rum, mulighed for at have mange faciliteter og meget andet.

Herefter kan du specifikt tænke på disse behov når kigger aktivt på de nye kontorlokaler. Årsagen til at det er essentielt er, at sandsynligheden for at du skal flytte igen bliver markant lavere hvis det opfylder alle dine behov. Selve flytningen af kontorlokalet kan være stressende og kedelig idet der er mange ting man skal tage stilling til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.