Annonce
Randers

På vej i to forskellige retninger: Broman og Omann takker af

Arkivfoto: Annelene Petersen
To markante politikere fra de seneste halvanden byrådsperiode har for nylig deltaget i deres, i hvert fald foreløbigt, sidste møde i byrådet. SFs Charlotte Broman Mølbæk og tidligere borgmester Claus Omann Jensen fra Venstre. Henholdsvis fredag og torsdag i næste uge siger de farvel og tak ved hver deres reception.

Randers: Claus Omann Jensen skal være direktør i Færch-fonden, og Charlotte Broman Mølbæk tager efter det netop overståede folketingsvalg springet fra byrådssalen i Randers til den noget større forsamling af lovgivere på Christiansborg. Derfor har de begge netop sagt farvel til Randers Byråd og gør nu det samme til borgerne.

For Charlotte Broman Mølbæks vedkommende sker det ved en reception fredag 28. juni klokken 15-17 i cafeen på Rosenlund på tøjhushavevej 14, mens Claus Omann Jensen officielt takker af dagen før ved et åbent hus arrangement på virksomheden HPC Maskincenter A/S, Bronzevej 3 fra klokken 17. Her er det Venstre i Randers Kommune, der er vært, og udover at få sagt ordentligt farvel og tak til Omann får gæsterne også mulighed for at få et indblik i, hvad værtsvirksomheden er for en størrelse, idet daglig leder Aksel G. Christiansen vil stå for en præsentation af virksomheden.

Charlotte Broman Mølbæk har som nævnt sagt farvel til byrådet, fordi hun er blevet valgt til Folketinget, og hendes parti har en regel om, at man ikke kan sidde både i byrådet og Folketinget samtidig.

Og med stillingen som administrerende direktør i Færchfonden må også Claus Omann Jensen droppe sit politiske arbejde. Hans nye arbejdsgiver kræver nemlig, at man er upolitisk, og derfor har ansættelsen af Claus Omann Jensen været betinget af, at den tidligere Venstreborgmester trækker sig fra politik – og dermed også sine politiske poster i Randers Byråd.

Begge de to lokalpolitikere har siddet i Randers Byråd siden januar 2014.

Annonce
Charlotte Broman Mølbæk takker af ved en reception i cafeen på Rosenlund fredag 28. juni. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce