Annonce
Randers FC

På vej mod transfervinduet: Sådan forholder Randers FC sig til Ankersens kontraktudløb og skader i forsvaret

Det lysner på skadesfronten i forsvaret, hvor Simon Graves er ved at være klar igen. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Sportsdirektør Søren Pedersen forventer kun at rykke på vintermarkedet i tilfælde af profilsalg. Det lysner nemlig i forsvaret, mens Ankersen-afgørelse ikke bliver truffet lige med det første. Strategien for køb og salg forbliver uændret trods den ekstraordinære gevinst fra Conference League.

Fodbold: Bliver der solgt spillere fra toppen af holdet, kommer sportsdirektør Søren Pedersen til at reagere og hente erstatninger, som kan sikre, at Randers FC kan fortsætte de gode præstationer i foråret.

Men som truppen ser ud i øjeblikket, har han ingen planer om at hente spillere ind på januarmarkedet. Godt nok har Randers FC været presset i det centrale forsvar, hvor Simon Graves og Erik Marxen har misset kampe, mens sommertilgangen, Joel Kabongo, stort set ikke har spillet endnu.

Men både Graves og Marxen forventes at være fuldt ud til rådighed, når Randers FC starter op igen i begyndelsen af januar.

Annonce

- Vi er opmærksomme på, at der har været en udfordring i det centrale forsvar, og derfor har vi også kigget på mange spillere og overvejet, om det er en position, hvor vi skulle gøre et eller andet. Men som det ser ud nu, er det ikke min forventning, at vi henter en centerforsvarer ind. Vi kan trods alt se, at det lysner. Simon Graves er nærmest klar igen, og vi forventer også, at Erik Marxen vil være på 100 procent til vinteropstarten, siger Søren Pedersen.

Joel Kabongo forventes først klar engang i februar, men hans genoptræning går, ifølge Søren Pedersen, efter planen.

Ingen afgørelse

De øvrige positioner kan sportsdirektøren med sindsro kigge rundt på, da de fleste spillere i og omkring startopstillingen er på længerevarende kontrakter.

Dog er der et spørgsmålstegn omkring Jakob Ankersen, der er på en lejeaftale sæsonen ud.

- Det er en position, hvor vi endnu ikke har taget stillling til, hvilken vej vi kommer til at gå. Vi har en dialog med Ankersen, som har gjort det godt og vist, at han passer ind. Men vi kommer til at bruge noget af vinteropstarten til at vurdere det nærmere, siger Søren Pedersen.

Annonce

Uændret strategi

I det hele taget slår han fast, at strategien omkring truppen og transfermarkedet er den samme, som før den ekstraordinære gevinst fra Conference League rullede ind.

- Strategien er der ikke ændret på. Vi kommer stadig til at have en hverdag, hvor vi skal generere en masse økonomi ved at sælge dyrere, end vi køber. Det handler fortsat om at finde nogle spillere, som vi kan udvikle og sælge videre.

- Forskellen er så bare, at vi nu har mulighed for at starte fra en højere hylde, som vi eksempelvis har gjort med Stephen Odey. Men det er også en spiller, vi håber at kunne sælge videre, inden kontrakten løber ud, siger Søren Pedersen, og understreger, at det ikke kun handler om køb og salg, når der skal sættes et hold sammen.

Det handler også om at ramme det rette mix mellem erfarne kræfter, der kan sikre resultater, og yngre, salgbare spillere, der kan sikre en gevinst på transfermarkedet.

- Vi skal have nogle spillere, som vi kan udvikle og sælge videre, men vi kan ikke have et hold udelukkende med salgbare spillere på alle positioner. Vi skal også have nogle, der sikrer, at vi har en struktur på holdet og er konkurrencedygtige, lyder det fra sportsdirektøren.

Annonce
Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Randers For abonnenter

Randers er en slikbutik, når det gælder billige lejelejligheder: Hvad med en toværelses til 2.961 kroner?

Randers

69-årig kørte fra færdselsuheld: Politiet troppede op hos ham kort efter

Randers

Boliger i den gamle Thorsgade Kaserne er på trapperne - derfor blev byggeriet forsinket

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Karriereknusende knæskade vendte op og ned på tilværelsen: Michael Hansen betaler tilbage på og uden for grønsværen

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Alarm 112

Samlever fængslet for knivdrab: 50-årig kvinde fik halsen skåret over

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Randers

DF's mand i Randers byråd efter kæmpesejr til Messerschmidt: Nu er det tid til at begrave stridsøkserne

Leder For abonnenter

Stavnsbundet af vanvittige varmepriser: Nødstedte borgere i Kronjylland svigtet af politikere og samfund

Randers

Pludselig er han 200 millioner kroner værd: Det svimlende beløb får nu ikke Lars til at gå amok

Annonce