Annonce
112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Torsdag aften klokken 19.05 mistede en 29-årig mand herredømmet over sin bil i krydset Nordre Ringgade/Grenaavej i Aarhus N. Foto: Kim Haugaard
Sigtet for manglede agtpågivenhed, for at stikke af fra et færdselsuheld og for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel.
Annonce

AARHUS: En 29-årig mand valgte torsdag aften at stikke af fra et færdselsuheld, men han formåede ikke at blive væk længe nok - og det kostede et par sigtelser, skriver Østjyllands Politi i døgrapporten.

Klokken 19.05 mistede manden herredømmet over sin bil i krydset Nordre Ringgade/Grenaavej i Aarhus N og påkørte lysreguleringen, hvorefter han parkerede bilen og løb fra stedet.

Betjentene fandt dog hurtigt ud af, at bilen blev brugt til at bringe pizzaer ud og fik kontakt til ejeren af pizzeriaet, der kunne oplyse, hvem der havde kørt bilen.

Mens betjentene stod ved pizzeriaet, kom den 29-årige mand, der var stukket af fra uheldet, kørende forbi i en anden bil, mens han sad og talte i mobiltelefon.

Han blev derfor både sigtet for manglede agtpågivenhed, for at stikke af fra et færdselsuheld og for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Annonce