Annonce
Fodbold

Påskens fodboldoverblik: Dronningborg tordner derudad

Dronningborg har været urørlige i Serie 1 indtil nu, hvor de har vundet de fire første kampe. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Tre lokale Serie 1- og Jyllandsserieklubber lod bolden rulle i påskevarmen, men det var kun Dronningborg, der fik tre point ud af anstrengelserne.

Dronningborg Boldklub, Helsted Fremad IF og Vivild IF var alle i aktion 2. påskedag. Det var dog kun for førstnævnte, at det betalte sig at skippe påskefrokosten.

Få overblikket over ugens seriekampe her.

Dronningborg tordner derudad

Dronningborg har været urørlige i de første tre kampe i Serie 1, og det var også tilfældet mod Lemming IF mandag eftermiddag.

Der var ingen udebanekomplekser, da Magnus Søndergaard allerede efter 13 minutter bragte Dronningborg foran 1-0.

Hjemmeholdet svarede dog stærkt tilbage ti minutter med en udligning, som holdt helt frem til det 68. minut, hvor Magnus Søndergaard endnu engang dukkede op og sendte bolden i nettet.

For god ordens skyld cementerede Andreas Lykke sejren med sin scoring til 3-1 fem minutter før tid.

Resultatet betyder, at Dronningborg efter fire kampe fortsat er ubesejrede og har slået et hul på fire point til den nærmeste forfølger, Kristrup Boldklub, på andenpladsen.

Dronningborg kan også bryste sig af at have den suverænt bedste målscorere, da de har lavet 12 mål og blot lukket tre af slagsen ind.

Klubben kan på torsdag slå yderligere hul til midterfeltet, når de får besøg af Kvik/Aalestrup IF, som med syv point huserer lige midt i tabellen.

Hverdag igen i Helsted

Efter sidste uges historiske første sejr i Jyllandsserien mod lokalrivalerne fra Vorup kom Helsted Fremad igen ned på jorden, da de gæstede topholdet VSK Aarhus og tabte 2-0.

Mathias Haugaard Fransen havde ellers muligheden for at udligne til 1-1 fra pletten midtvejs i første halvleg, men straffesparket blev misbrugt.

I stedet trak århusianerne yderligere fra i anden halvleg, hvor Helsted Fremad aldrig fandt et modsvar.

Dermed har Jyllandsserie-debutanterne fortsat kun hentet én sejr i rækken, hvor de nu ligger næstsidst med en målscore på 2-10.

Vivild dummede sig i bundstrid

Vivild IF tabte mandag vigtige point i bunden, da de på udebane blev slået 1-0 af FC Silkeborg, som dermed er á point med Vivild, men rykker forbi i tabellen på grund af den indbyrdes forskel.

Silkeborgenserne har ellers været rækkens prygelknabe i de første tre kampe, hvor de lukkede hele 11 mål ind.

Vivild fandt dog aldrig løsningen mod midtjydernes forsvar. De havde ellers chancen lige efter føringsmålet, da hjemmeholdets Nikolaj Torp blev sendt til afkøling i ti minutter på grund af et gult kort. Men flere scoringer blev det ikke til for nogen af holdene.

Nederlaget kan vise sig at blive dyrt senere i turneringen, da det for nuværende ser ud til, at det bliver FC Silkeborg, Vivild IF, Lemming IF og Kjellerup IF, der skal kæmpe om at undgå nedrykning.

Vivild har dog muligheden for at lægge afstand til bunden på lørdag, hvor de hjemme på Langhøj Idrætscenter får besøg af Lemming IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce