Annonce
Østjylland

Påsketid er Track-tid

Der skal fotograferes ved Track7 - ligesom de andre år. Pressebillede

UngNorddjurs holder det store ungdoms musik- og kulturevent lørdag.

GRENAA: Det er syvende gang, UngNorddjurs lokaler på Åboulevarden i Grenaa danner ramme for Track, som derfor bærer navnet Track7. Som sædvanligt er det i høj grad de unge selv, der står for planlægningen og afviklingen af arrangementet, der starter lørdag 8. april kl. 14 og slutter kl. 1 natten til søndag.

Dels har UngNorddjurs, i samarbejde med Kattegatskolen, kørt et valgfagshold med ca. 22 af skolens overbygningselever, hvor de - med Track7 som en håndgribelig case - har kunnet lære noget om event-mageri, budgetter og PR. De har hovedsageligt stået for planlægningen af eftermiddagsprogrammet.

Desuden har UngNorddjurs selv kørt et ungdomsskolehold om aftenen, med ca. 15 unge, der har stået for den del af Track7, der forgår efter kl. 18. De har blandt andet været med til at booke de professionelle artister, og har stået for at promovere arrangementet på de sociale medier. Begge hold har været i gang siden sommerferien.

Som noget helt nyt har børnene i juniorklubben også været med til at planlægge den del af arrangementet, der er for dem. Juniorklubbørnene - der går i 4. til 6. klasse - er med til eftermiddagsprogrammet sammen med de "store" fra ungdomsklubberne. Men kl. 18 rykker de over i en af Kattegatskolens gymnastiksale, hvor de har deres egen fest indtil kl. 21.30.

Der er lagt op til fed fest, når Track7 løber af stablen lørdag 8. april i Grenaa. Pressebillede

Tæt pakket program

Ungdomsskoler fra hele landet er inviteret, så arrangørerne venter, at op imod 600 -700 unge vil lægge vejen forbi Track7 i løbet af dagen. De kan se frem til et tæt pakket program med musik, teater, gøgl og forskellige workshops.

Om eftermiddagen er det amatørerne, der er i fokus. I alt 30 forskellige acts fra hele landet, har meldt deres ankomst. Det spænder over alt fra ungdomsskolebands, DJs, rappere, teaterforestillinger, gøglere, dansehold og elektronisk musik.

I år er det lykkedes at skaffe den populære, men også lidt mystiske artist, "Gulddreng", som det absolutte hovednavn i den professionelle del og det forholdsvis nye navn, Sleiman slutter aftenen af. Til at holde gang i dansegulvet i løbet af aftenen, kommer de to DJ's, Kelde og Mads Andersson, begge kendt fra radio ABC.

Track7 er en del af kulturhovedstad 2017, og som alle andre arrangementer i UngNorddjurs, er det naturligvis uden alkohol.

pcb

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce