Annonce
Randers

Pædofili-sigtet død i arresten

En person blev fredag morgen fundet død i arresten i Kolding. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Randers: En person blev fredag morgen fundet død i arresten i Kolding. Det oplyser Michael Weiss, der er politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Ifølge Randers Amtsavis' oplysninger er der tale om den 37-årige mand, der torsdag blev varetægtsfængslet ved retten i Randers, sigtet for gentagne voldtægtsforsøg og andre seksuelle forhold end samleje mod en mindreårig pige. Overgreb, som fandt sted på en adresse i Randers midtby.

At det skulle være den 37-årige mand, der er fundet død i arresten i Kolding, vil politiinspektøren hverken be- eller afkræfte. Det vil til gengæld mandens forsvarer, Henriette Lyhne, der udtaler til P4 Østjylland, at hun fredag fik at vide af politiet, at hendes klient er afgået ved døden.

Den 37-årige blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger. Han nægtede sig dog skyldig, og kærede kendelsen til Vestre Landsret.

Annonce

Ingen forbrydelse bag

Ifølge Michael Weiss, der er politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, er der intet, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Han vil dog ikke kommentere yderligere, hvordan personen er død.

- Jeg vil ikke udtale mig om, hvem den pågældende person er, eller hvad der mere konkret er sket, men vi undersøger sagen, fastslår han.

Han oplyser desuden, at politiet ikke kommer med flere oplysninger i sagen.

- Vi skal udelukke, at der er sket en forbrydelse, og når det er sket, så er vi færdige, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce