Annonce
Randers

Pølseboom hos Tulip: Solgte 50 ton på én dag

Sommer og sol og grillpølser. De lune temperaturer sætter fut under grill'ene rundt omkring i landet, og Tulip får travlt med at lave pølser. Pressefoto
Annonce

Randers: De ansatte på Tulip er på overarbejde for tiden, for sommervejr er lig med grillpølser. Alle vil grille, og det må gerne være pølser.

- "Pølsometeret" er skruet op på max, og vi kan kun lige følge med, lyder det fra Tulip.

- Alle helligdage og ledige timer er taget i brug på Tulips fabrikker, for at følge med folks grillhunger, lyder det fra Michael Ravn, Tulip Food Company.

Og vi ved det jo godt. Der er to ting, der hamstres bigtime, når solen skinner. Koldskål og pølser.

- Mest populære er frankfurter-størrelserne, og der skal gerne ost i, og der er også vildt gang i de nye Frilands-pølser, fortæller Michael Ravn.

- Vi har forrygende travlt, og forleden satte vi ny rekord ved at pakke 50 ton pølser på en enkelt dag, selv om mange af varianterne er kommet i mindre pakninger. Så der er fart på, men vi klager ikke, vi hepper på mange flere varme sommerdage, lyder det forpustet fra Torben N. Jespersen, der er fabrikschef på Tulips GØL-fabrik i Svenstrup i det nordjyske.

Annonce

Vejret har stor betydning

Vejret har hele året rundt en stor betydning for Tulips produktion. For ligesom en iskold vinter sætter fart på suppesalget, er en varm sommerdag garant for ekstra bestillinger af pølser.

- Hver morgen mødes en gruppe og studerer vejrudsigten nøje. Som tommelfingerregel kan man sige, at sol og sommervejr giver mere end en fordobling af ordrerne, og med sådan nogle dage som nu, går det helt amok. Vi arbejder på alle helligdage og i alle ledige timer for at få grillpølserne ud til folket, siger Torben N. Jespersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce