Annonce
Mariagerfjord

Pølser og brød fik gang i snakken om uddannelse hos Rockwool Hobro

Det betaler sig for både medarbejdere og virksomhed at opkvalificere de ufaglærte, hørte Rockwool-folkene fra Hands-On kampagnen. Privatfoto

Øster Doense: Medarbejdere og ledelse hos Rockwool Hobro blev budt på pølser og brød - og masser af viden om fordele og muligheder for at blive opkvalificeret til faglært, da kampagnen Hands-On forleden besøgte virksomheden.

Virksomhederne i industrien har brug for flere faglærte medarbejdere som for eksempel smede, industrioperatører og handelsuddannede. Og der er god grund til at tage en faglært uddannelse, hvis man i dag arbejder som ufaglært på en industrivirksomhed. Man vil automatisk blive mere efterspurgt og få mulighed for at tjene mere.

Både Dansk Industri og AE-Rådet skønner, at der kommer til at mangle tusindvis af faglærte medarbejdere i produktionen og på kontorerne. Besøget er en del af initiativet Hands-on,

Hands-on indsatsen er et samarbejde imellem DI, 3F, Dansk Metal, HK og Teknisk Landsforbund. Kampagnen støttes også af Teknologipagten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce