Annonce
Randers

Paderup har Danmarks bedste McDonalds-restaurant

McDonalds i Paderup er netop kåret som Danmarks bedste. Her ses ejeren Jan Dahl. Arkivfoto

Blandt 88 af landets McDonalds-restauranter er den i Paderup kåret som landets bedste med retten til at kalde sig: "Årets McDonalds Restaurant anno 2017". Det skete ved et stort award-show i Kolding.

Paderup: McDonald's i Paderup er netop blevet kåret til Danmarks bedste, da kæden ved et storstilet show i Kolding, kårede sin bedste restaurant i 2017.

Restauranten løb med titlen foran 400 kollegaer fra de øvrige 87 danske restauranter.

Med kåringen følger retten til at kalde sig "Årets McDonald's Restaurant anno 2017".

Restaurantens franchisetager og ledelse kunne til store bifald fra salen gå på scenen og modtage prisen, der blev overrakt af administrerende direktør Joachim Knudsen, driftsdirektør Mette Juul-Andersen og kommerciel direktør Mads Friis til et årligt award show i Kolding.

Annonce

Om McDonald's i Danmark

Den første McDonald's restaurant i Danmark åbnede i 1981.

Der er i dag 88 McDonald's restauranter i Danmark, der ejes af selvstændige franchisetagere.

McDonald's i Danmark beskæftiger flere end 4200 medarbejdere og serverer omkring 172.000 måltider om dagen.

Høje salgstal

forsideBegrundelsen bag udnævnelsen skal ifølge dommerne findes i, at restauranten i løbet af det forgangne år har præsteret på et høj niveau på flere parametre. Restaurantens ledelse har formået både at have fokus på gæsterne og på medarbejderne, hvilket har betydet, at de har leveret høje salgstal, endda højere end landsgennemsnittet og samtidig har de scoret højt i en årlig medarbejdertilfredshedsmåling, og også her højere end landsgennemsnittet.

- Tilbage i 2016 konverterede restauranten til Din McDonald's. Det var en stor ændring for alle, men ledelsen og medarbejderne har virkelig holdt snuden i sporet hele vejen, og det har betydet, at restauranten i 2017 har leveret meget imponerende resultater, siger Jan Dahl, som ejer restauranten i Paderup.

Sammen med prisen modtog restauranten også en check på til 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce