Annoncørbetalt indhold

Pas på din hud med naturlige olier

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Din hud kan meget mere, end du måske tænker. Nogle kæmper med tør ud, mens andre har fedtet hud med mange urenheder.

Er du en af dem, der har prøvet utallige forskellige produkter uden det helt store held? Mange hudplejeprodukter indeholder en lang række kemikalier, men ikke alle hudtyper tager lige godt imod det, så det er ikke sikkert, det er noget, man ser den helt store effekt af.

Annonce

Til gengæld kan det være rigtig sundt for huden, hvis man gør den i stand til at booste sit eget forsvar. Tea Tree Oil er en naturlig olie, som kan tilføre din hud mange af de vitaminer, den har brug for, og den kan give tilpas fugt til, at du ikke oplever huden skalle eller tørre ud.

Produkter med Tea Tree Oil er ikke kun henvendt til pleje af ansigtet. Hele kroppen kan have godt af at blive behandlet med naturlige produkter. Derfor er der både bodyshampoo, ansigtscremer eller intimsæbe med Tea Tree Oil.

Dit hår har også rigtig godt af det, så hvis du vælger en shampoo med olien i, vil din hovedbund være dig evigt taknemmelig. Det kan godt være svært at finde rundt i de mange forskellige tips og tricks der er til hudpleje, skønhed og mange andre ting, men det er bestemt værd at prøve olien. Hvis du er en af dem, der gerne vil have det fulde ud af en shampoo og supplere den med en balsam er der på forhånd lavet æsker, der indeholder både shampoo og balsam, så du kan købe det samlet.

Brug det hver eneste dag

Australian-bodycare.dk er forhandler af produkter med Tea Tree Oil i, som har været brugt i Australien i århundreder. Kropspleje er virkelig i fokus her, og du vil kunne skabe dig et overblik over, hvor mange forskellige produkter, der forhandles, som alle indeholder den naturlige olie. Nogle har en tendens til at glemme creme og får det ikke inkorporeret i den daglige rutine. Andre er bedre til det og gør det regelmæssigt.

Hvis du er en af dem, der godt kan have lidt svært ved rigtigt at få det gjort, så er der heldigvis også små løsninger, der gør, at du kan få lidt gavn af det i hverdagen også. Hvis du for eksempel er en af de mange, der døjer med meget tørre hænder og specielt knoer, så findes der en håndsæbe med olien i, som kan gøre underværker.

Hvis du har en sæbedispenser med håndsæbe med Tea Tree Oil i til at stå og være den mest brugte sæbe i huset, så får du meget af det gode, hver eneste gang du vasker hænder – og det gør du formentlig mange gange om dagen. Det kan for eksempel være en idé at stille en dispenser med sæben både i køkkenet og på badeværelset. Måske får du endda lyst til at sætte en på personaletoilettet på arbejdet, så andre også kan få gavn af olierne hver eneste dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.