Annonce
Østjylland

Passionerede fans mødes igen til udklædningsevent

Billedet her er fra Koyocon 2017 i Grenaa. Arkivfoto: Flemming Krogh

Grenaa: I weekenden 9. til 11. november danner Grenaa Idrætscenter endnu engang rammerne om dette års KoyoCon, hvor fans fra hele landet mødes for at fejre deres fælles glæder for forskellige tegneserier, film, anime, spil og mange flere.

Det er sjette år, der holdes KoyoCon, hvor passionerede fans mødes og kommer udklædt som deres yndlingskarakterer fra tegneserier, anime, film, tv og computerspil. Fænomen kaldes cosplay og har været stigende i Danmark i de sidste ti år.

Cosplay er en sammentrækning af costume play (udklædningsleg, red), som startede i 90'erne, men først inden for de sidste ti år er det blevet mere kendt og populært i Danmark. Det kan forveksles med almindelig udklædning, men forskellen her ligger i, at for cosplayerne handler det ikke om kun at ligner sin karakter, men også om at indleve sig i karakterens personlighed og univers.

KoyoCon-arrangementet er både for de passionerede fans, men også interesserede og nysgerrige fra lokalområdet, som ønsker at se noget nyt. KoyoCon er en god måde, at blive introduceret for miljøet, da det er meget roligt i forhold til nogle af de større arrangementer på Sjælland.

Billetter kan købes på conbillet.dk eller i døren, der er dagbilletter og billetter til hele weekenden.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Randers FC

Cheftræner før kamp mod AC Horsens: Jeg ved godt, at folk gerne vil have Kamara på banen

Annonce