Annonce
Randers

Patrulje fik sig en overraskelse: Narkobilist gemte strømpistol i bilen

Foto: Martin Sylvest Andersen / Ritzau Scanpix
Betjente fra Østjyllands Politi fik tre gange i løbet af onsdag og natten til torsdag bid under patruljekørsler i Randers og omegn. I ét af tilfældene kunne de sågar konfiskere en strømpistol.

Havndal/Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi traf det rigtige valg, da natten til torsdag klokken 02.10 valgte at standse en personbil, der kom kørende på Vesterbro ved i Havndal.

I bilen sad en 37-årig mand, som betjentene skønnede til at være narkopåvirket. Han måtte derfor aflevere en spyttest og på den baggrund blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Efter anholdelsen af manden gennemførte betjentene en visitation af ham og hans bil, hvilket førte til fundet af en strømpistol i bunden af bilen. Manden erkendte ejerskabet af strømpistolen, hvilket betød, at han også fik en sigtelse for overtrædelse af våbenloven på nakken.

Desuden blev strømpistolen konfiskeret.

Inden anholdelsen i Havndal natten til torsdag havde en anden patrulje fra Østjyllands Politi anholdt og sigtet en 25-årig mand for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han onsdag klokken 9.11 var blevet standset i bil et sted i Randers.

Herudover blev en 27-årig mand onsdag klokken 22.05 sigtet for at køre bil uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Thomasberg skifter fire: Nye offensive esser skal sende Randers FC i top 6

Annonce