Annonce
Randers

Patruljevognstyv begik selvmord efter flugt

Foto: René Lind Gammelmark

Den Uafhængige Politianklagemyndighed efterforsker nu sagen, hvor en 47-årig mand fra Esbjerg er død. Manden stjal tidligt søndag morgen en patruljevogn, som han efterfølgende forulykkede med.

Annonce

Grindsted: Den 47-årige mand, som i går stjal en patruljevogn, som han efterfølgende kørte galt med og smadrede, er blevet fundet død.

- Jeg kan bekræfte, at det er den samme mand, som er fundet død, og at der er tale om et selvmord, siger en ellers temmelig fåmælt Torben Rungstrøm fra Sydøstjyllands Politi.

Den 47-årige mand blev søndag morgen klokken 4.27 standset af politiet på Tingvejen og sigtet for spirituskørsel. I et uopmærksomt øjeblik lykkedes det manden at sætte sig bag rattet i patruljevognen og stikke af, men det blev ikke nogen lang tur for ham.

På Tingvejen kørte manden galt, og han stak efterfølgende af fra uheldet.

Annonce

DUP efterforsker sagen

I de efterfølgende timer ledte politiet meget intenst efter den 47-årige mand - blandt med hjælp fra en helikopter, og han blev altså senere fundet død.

Når Torben Rungstrøm ikke kan sige ret meget om fundet af manden, skyldes det blandt andet, at Den Uafhængige Politianklagemyndighed er inde over sagen. Noget, som blandt andet sker, hvis en person dør i politiets varetægt, eller hvis en politiet er direkte årsag til, at en person er død.

- Jeg ved ikke præcis, hvorfor Den Uafhængige Politianklagemyndighed er inde over sagen, men jeg kan slå fast, at politiet intet har med dødsfaldet at gøre, siger Torben Rungstrøm.

Den 47-årige mand, som nu er afgået ved døden, kommer fra Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Annonce