Annonce
Østjylland

Pavillonen opgraderer i nedlukningen

Direktør Jesper Jul fra Pavillonen i Grenaa. Foto: RHbilleder
Lockdown-perioden har været et gunstigt tidspunkt til at indføre nye vaner og dermed lære det nye lokalebookingsystem med mere komplekse funktioner godt at kende.

GRENAA: I Pavillonen har nedlukningen i forbindelse med corona nu varet længere, end nogen havde kunnet forestillet sig. Alle medarbejdere har været sendt hjem, og alle lokalerne har stået tomme. Dog har der været stor travlhed i administrationen med at flytte arrangementer, flytte billetter, hjælpepakker, beskeder til brugere, nye spændende projekter og meget mere.

Det har også givet mulighed for at reflektere over daglige rutiner og opgradere på flere fronter ved blandt andet at få udskiftet telefonsystem, slebet cafébordene, installere kontaktløse vandhaner og ikke mindst opgradere Pavillonens lokalebookingsystem.

Opgradering

I Pavillonen glæder de sig til at komme godt i gang med det nye og mere avancerede lokalebookingsystem, der giver dem muligheden for at optimere deres service til publikum, kunder og brugere af huset.

- Man kan lidt sammenligne udskiftningen af systemet med dengang, vi gik fra at sælge billetter til en koncert fra små papirstakke på kontoret til at kunne købe dem online via Ticketmaster, udtaler direktør Jesper Jul og fortsætter:

- Indkøringsperioden kan være svær, fordi vi skal vænne os til at tænke på en anden måde, men når det først er på plads, giver det langt mere fleksibilitet og lettere arbejdsgange for de ansatte, og ikke mindst en bedre service til vores brugere.

Annonce

Hvornår åbner I?

Pavillonens mangfoldighed af aktiviteter gør huset unikt men gør også, at der er mange ting at tage højde for i forbindelse med en nedlukning og en genåbning. De mange aktiviteter falder ofte skævt i forhold til regeringens kategorier og retningslinjer, hvilket betyder, at der er forskellige regler i forhold til forsamlingsforbud, aldersgrupper, afstandskrav med mere i forhold de ting, der foregår i Pavillonen.

- Det er rigtig dejligt at mærke den store iver fra vores brugere efter at komme i gang igen. Desværre kan vi p.t. ikke give noget entydigt svar på en genåbning og retningslinjer, da der stadig mangler lovtekster og bekendtgørelser vedrørende detaljerne om genåbningen. Som det ser ud nu, sigter vi efter at åbne Pavillonen igen 6. maj, men vi afventer yderligere retningslinjer, før vi kan melde klart ud, udtaler direktør Jesper Jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce