Annonce
Randers

Pederzen - med z

De passer godt sammen, Lene Krag og Morten René Pederzen, og der er plads til, at de også er forskellige. Foto: Annelene Petersen

Morten René Pederzen har altid gerne villet være fysisk og psykisk stærk som Tarzan - nu er han 50, helhjertet og helsesøgende.

Vi tegner et portræt af 50-årige Morten René Pederzen, der ikke er som folk er flest, og det gør han en dyd ud af.

»Jeg begyndte at træne min krop, da jeg var ti år. Jeg var vild med Tarzan og ville gerne være fysisk og psykisk stærk som ham og leve i naturen. Det tiltalte mig meget,« siger manden, der tre gange har stillet op til titlen som Mr. Fitness og tre gange har nået finalen, men ikke sejrsskamlen som nummer ét.

Processen er vigtig
»Men hvad gør det? Jeg har slået folk undervejs, der var kommet langt længere end mig. For mig er det ikke så meget at nå målet som selve processen, der betyder noget. Og min krop har ikke ændret sig meget fra dengang i 1999, 2000 og 2001, hvor jeg var med til konkurrencerne,« siger han.

Han bor sammen med 38-årige Lene Krag på en hvidmalet ejendom mellem Harridslev og Mellerup. Man kender huset på den jordhøj med tårnfalkekasse, der troner foran residensen.

»Det er mit bjerg. Jeg har altid ønsket mig et bjerg. Jeg går med den her fantastiske forestilling indeni om at så det til med valmuer, så det kommer til at stå helt rødt med kampesten og en lille sø forneden og gerne en ørn i kasse,« siger han og griner selv lidt ved tanken.

Lene Krag ryster smilende på hovedet:

»Ja, men du kan godt snart komme i gang med at lave det færdig. Ellers gør jeg. Nu har det ligget sådan i tre år, og så er processen altså blevet for lang,« siger hun med et kærligt svirp til kæresten gennem 15-16 år.

Det æstetiske ved den japanske spise tiltaler Pederzen. Foto: Annelene Petersen
Der er en plan om at bygge en japansk have på noget af grunden. Her er begyndelsen. Foto: Annelene Petersen
40 år har han brugt på at bygge sin krop op. Foto: Henrik Knudsen
Både motion, sund mad og helsekosttilskud er nødvendigt hver dag for at Morten René Pederzen kan vedligeholde sin krop. Foto: Henrik Knudsen
Lille Victor på 12 år er et arvestykke fra Lenes far. Han er faldet godt til mellem katte, skildpadder og mennesker. Foto: Annelene Petersen
Sushi er på bordet to eller flere gange om ugen hos Krag/Pederzen. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Randers FC For abonnenter

Tre pokaltitler, DM-sølv og 15 år på førsteholdet i Freja: Bankmanden fyldte trofækontoen helt op

Annonce