Annonce
Debat

Penge kan købe flere ressourcer

Læserbrev: Der er godt nok kø ved håndvasken for dem, der har været med til at nedskære på blandt andet ældreområdet igennem mange år. Når realiteterne så rammer, tages der ikke ansvar. Ansvaret lægges over på de ansatte alene. Men hvem har skabt de økonomiske rammer, der skal ageres under?

Nogle nægter, at det er et økonomisk problem og derfor ikke den politiske praksis, der har fejlet. Næh, det skulle være manglende empatiske evner fra de ansattes side.

Og nej, penge kan ikke købe empati.

Annonce

Men penge kan købe flere ressourcer, så man ikke skal løbe så hurtigt og derved nemmere mister overblik og overskud.

Penge kan købe flere ressourcer, så man kan få tid til at opbygge relationer. Relationer, som er gavnlig for både ansatte og borgere.

Penge kan købe ressourcer, så mennesker ikke bare bliver et produkt, der lige skal fikses. En stille kop kaffe med en borger er også pleje.

Penge kan købe flere ressourcer, så man har flere kolleger, som man også har tid til at reflektere over sin praksis sammen med.

Så kære nedskæringspartier, lad være med at dække jer ind under, at det ikke er et nedskæringsproblem. For det er det.

Tag ansvar for jeres handlinger, også inden problemerne når medierne.

Når man arbejder med mennesker, skal man kunne se på egen praksis og ændre praksis, hvis det, man gør, ikke er hensigtsmæssigt eller vil kunne give et bedre resultat.

Kære nedskæringspolitikere, I arbejder med mennesker, kig på jeres praksis og se, om den er hensigtsmæssig og lav om på praksis.

Det er sørme det, I er "ansat" til af borgerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Kunsttrappe og rullende trappe

Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce