Annonce
Østjylland

Penge til frivillige i Norddjurs Kommune

29 foreninger har dette forår fået del i de penge, frivilligpuljen i Norddjurs råder over. Pressefoto

NORDDJURS: I alt 37 foreninger og frivilliggrupper i Norddjurs har i år ansøgt om at få del i frivilligpuljen. Voksen- og plejeudvalget har godkendt frivilligrådets indstilling til fordeling af 233.750 kr. til 29 foreninger.

Frivilligpuljen støtter frivillige sociale initiativer for både udsatte børn og unge og ældre, handicappede, flygtninge og kronisk syge. Puljen er et vigtigt tilskud til de mange frivillige foreninger, der laver frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune og til glæde for rigtig mange borgere, som nyder godt at de mange gode tiltag.

Der har på grund af den aktuelle situation med covid-19 været færre ansøgninger til puljen i år. Det skyldes blandt andet, at mange foreninger i 2020 har oplevet, at de ikke har kunnet bruge sin bevilling for 2020 fordi, de har haft færre aktiviteter. Foreningerne har fået lov at udsætte brugen af midlerne til 2021.

Annonce

Den sidste del af frivilligpuljen udbetales i efteråret 2021. Restbeløbet til uddeling i efteråret 2021 er på 40.250 kr.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce