Annonce
Østjylland

Penge til sommeraktiviteter for børn

Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum har modtaget 100.000 kr. fra Norddjurs Kommune til tilbuddet ”den digitale tidsrejse” for børn og unge. Pressefoto
Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum har modtaget 100.000 kr. fra Norddjurs Kommune til aktiviteten "Den digitale tidsrejse"

NORDDJURS: Med mobilen i hånden og med en museumsformidler som guide kan børn og unge på Gammel Estrup Herregårdsmuseum igennem hele sommerferien blive klogere på herregårdshaven og de mange ansatte, der passede haven før i tiden. Det er gratis at komme med på den digitale tidsrejse, og museet håber, at mange vil benytte sig af det nye tilbud.

- Med den digitale tidsrejse har vi udviklet et tilbud særligt til børn og unge, som tørster efter sociale og faglige input i kølvandet på de mange skolelukninger i foråret. Ved at kombinere høj faglighed med moderne teknologi kan vi forhåbentlig tilbyde Norddjurs’ børn og unge et vedkommende kulturtilbud, som både kan styrke deres digitale og kulturelle kompetencer og skabe glæde i sommerferien, som mange i år skal holde herhjemme i Danmark, siger museumsdirektør ved Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, Britta Andersen.

Også på egen hånd

Museumsformidlerne hjælper deltagerne undervejs, men deltagerne opfordres også til at gå på opdagelse med telefonen og løse opgaverne på egen hånd. Børn under 18 år har gratis adgang til museet og til at deltage i den digitale tidsrejse. Den digitale tidsrejse er støtte af Norddjurs Kommune.


Med den digitale tidsrejse har vi udviklet et tilbud særligt til børn og unge, som tørster efter sociale og faglige input i kølvandet på de mange skolelukninger i foråret

Britta Andersen, museumsdirektør Gammel Estrup


Man kan deltage i den digitale tidsrejse hver dag i perioden 27. juni til 9. august i museets åbningstid.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers FC henter et point i Herning

Annonce