Annonce
Randers FC

Pengeindsprøjtning til Randers FC: Hovedsponsor forlænger og starter betaling med det samme

Sparekassen Kronjyllands logo vil fortsat være en del af spillertøjet i Randers FC i de kommende år. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Randers FC og Sparekassen Kronjylland har forlænget hovedsponsoraftalen. Den nye aftale træder i kraft til sommer, men første del af betalingen falder allerede nu for at hjælpe klubben i en tid, hvor der ikke kan spilles kampe.

Randers: I en tid, hvor corona-stormen raser om ørerne på Randers FC, har klubben fået en vigtig håndsrækning fra en af klubbens største samarbejdspartnere.

Det er Sparekassen Kronjylland, som har lavet en flerårig forlængelse af hovedsponsoratet i Randers FC. Den nye aftale træder i kraft til sommer, men Sparekassen Kronjylland har valgt fremrykke en del af betalingen, så Randers FC får en øjeblikkelig likviditetsindsprøjtning. Det falder på et tørt sted på et tidspunkt, hvor Randers FC ikke kan hente nogle indtægter fra kampene i Superligaen, der er sat på standby.

- Som flere andre områder i samfundet befinder sportsbranchen sig i øjeblikket i en vanskelig økonomisk situation med blandt andet manglende billet- og stadionsalg. Det var derfor oplagt at forlænge med Randers FC og fremrykke dele af betalingen, så vi kan støtte hele Kronjyllands fodboldhold.

- Vi har været med hele vejen, og vi ønsker, at Randers og hele lokalsamfundet fortsat skal have et hold i landets bedste fodboldrække, Superligaen. Derfor har vi forlænget vores gode samarbejde med Randers FC, siger administrerende direktør i Sparekassen Kronjylland Klaus Skjødt, i en pressemeddelelse.

Annonce

Svær situation

Sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen, glæder sig ikke overraskende over den nye aftale.

- Det har kæmpestor betydning, at Sparekassen Kronjylland forlænger hovedsponsoratet. De har været med siden begyndelsen og har været hovedsponsorer i klubben siden 2006, så det betyder alverden, at en af vores største og mest loyale sponsorer forlænger vores gode samarbejde.

- En by som Randers har brug for et Superligahold, og det er Sparekassen Kronjylland i høj grad med til at realisere med den fantastiske opbakning, som vi mærker fra en af byens største virksomheder. Og med tanke på den svære situation, som vi i øjeblikket befinder os i på grund af coronavirussen, føles det ekstra godt at mærke den kolossale støtte, siger Søren Pedersen.

Sparekassen Kronjylland-logoet er blandt andet på spillertøjet i Randers FC. Desuden bærer østtribunen på stadion Sparekassen Kronjyllands navn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC sælger støttefigurer til tomme tribuner: Opbakningen varmer i klubben

Annonce