Annoncørbetalt indhold

Pengelån hjælper østjyderne med juleshopping

Matchbanker blev grundlagt i 2017 af administrerende direktør, Andreas Linde, sammen med IT-direktør, Stefan Vinding Olesen.

I december står udgifterne på deres højeste, hvorfor østjyderne vælger at låne penge til at klare juleindkøbet. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Matchbanker.dk

Julen står som regel i traditionernes tegn, hvilket indebærer alt fra julemad og oppyntning til gaver og julefrokoster. Det er dog en dyr affære, hvilket kan lokke forbrugere til at låne penge, så der bliver råd til alle julens udgifter. Ifølge en undersøgelse foretaget af Matchbanker, stiger andelen af østjydernes forbrugslån, som bliver benyttet til shopping, med hele 41,7 % i måneden op til jul sammenlignet med årets øvrige måneder. Tallene viser således, at 10,2 % af de østjyske brugeres forbrugslån bliver anvendt på shopping i måneden op til jul - hvorimod kun 7,2% af lånene bliver brugt på shopping resten af året.

For at danne et billede af danskernes låneadfærd op til jul, har Matchbanker udsendt et landsdækkende spørgeskema til deres brugere i Danmark. Ud fra de 2.911 indhentede besvarelser viser opgørelsen, at 52,7% af de adspurgte brugere har anvendt et lån til helt eller delvist at dække juleudgifterne - herunder særligt julegaver, som 30,5% af de adspurgte, som har taget lån, har lånt til.

Matchbankers administrerende direktør, Andreas Linde, kommenterer på denne tendens:

- Julen er en tid, der er forbundet med udgifter, som ligger ud over det sædvanlige - men også en tid forbundet med hygge og traditioner, som de færreste er villige til at gå på kompromis med. Derfor er det helt naturligt, at danskerne vil være tilbøjelige til at dække nogle af julens ekstraudgifter med et lån, som de så kan betale tilbage i starten i 2018, hvor vi går ind i en - forbrugsmæssigt - mere stille periode.

Andreas Linde grundlagde Matchbanker i 2017 i samarbejde med IT-direktør, Stefan Vinding Olesen.

Om Matchbanker

Matchbanker er en online sammenligningsportal, der hjælper forbrugere med at finde skræddersyede lånetilbud.På Matchbanker.dk opretter du en gratis bruger, som giver dig adgang til din helt egen oversigt over lånemuligheder, der er tilpasset din situation. Ved oprettelsen skal du udfylde en kort formular om dine forhold og behov, hvorefter du i løbet af få sekunder kan tilgå din personlige låneliste.

Benytter du Matchbanker i din søgen efter et online lån, slipper du for selv at kæmme lånemarkedet igennem og sammenligne lån på tværs af faktorer som renter, ÅOP, løbetid og udbetaling.

I dag opererer Matchbanker i Danmark, Norge, Sverige, Spanien og Polen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.