Annonce
112

Personlige stridigheder årsag til uro i Aarhus V: Flere aftener med ballade og knivstikkeri

Balladen i Aarhus V startede tirsdag aften, hvor maskerede mænd stormede ind i Frydenlundcentret og overfaldt en 18-årig mand. Foto: Axel Schütt
Østjyllands Politi har plan klar, der skal dæmpe den ulmende uro.
Annonce

AARHUS: En ulmende uro i Aarhus V har trukket overskrifter de seneste dage, da to unge er blevet overfaldet og stukket med kniv to aftner i træk.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger er det personer med relation til bydelene Trillegården og Brabrand, der blandt andet har været involveret, og årsagen skulle angiveligt skyldes personlige stridigheder - og ikke gruppestridigheder.

- Vi er opmærksomme på, at der har været nogle hændelser derude, hvor nogle unge mennesker har uoverensstemmelser, og at det selvfølgelig er alvorligt, når det drejer sig om knivstikkeri. Hændelserne er sket uafhængigt af hinanden, men vi kigger på, hvad der er foregået, og så har vi lavet en plan for, hvordan vi kan dæmpe den ulmende uro i området, siger Michael Kjeldgaard, det er politiinspektør ved Østjyllands Politi.

Udover øget efterforskning vil Østjyllands Politi også være ekstra synlige i og omring Frydenlundscentret og andre steder i Aarhus V, ligesom politiet opfordrer borgerne i området til at ringe til Østjyllands Politi med det samme, hvis man ser noget mistænkeligt eller får øje på grupper af personer, der skaber utryghed i området.

Annonce

Kniv i låret

Det var netop i Frydenlundscentret urolighederne startede tirsdag aften.

Her løb en gruppe maskerede mænd ind i centret, og en 18-årig mand blev stukket i låret. Han pådrog sig overfladiske sår, mens to andre blev ramt af peberspray. Flere patruljer ankom hurtigt til stedet, og i forbindelse med politiets efterforskning blev en 16-årig dreng anholdt og sigtet for grov vold.

Østjyllands Politi var derfor tilstede med flere patruljer hele aftenen og natten til onsdag i Aarhus V, og her traf de flere unge mænd på gaden. To blev anholdt i den forbindelse – en 18-årig mand for at råbe efter politiet og forstyrre den offentlige orden, og en 29-årig mand for at maskere sig og skabe utryghed.

Annonce

Bevidst påkørsel

Onsdag aften var der så en ny episode.

Her blev en 22-årig mand onsdag aften overfaldet af en gruppe andre mænd i Aarhus V. Klokken 22.28 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to biler var stødt sammen i et færdselsuheld på Herredsvej. Det viste sig at være en bevidst påkørsel. Ifølge politiets oplysninger kørte flere mænd efter den bil, som den 22-årig sad i, og på et tidspunkt kørte en af bilerne direkte ind i bilen med den 22-årige. Da den standsede, overfaldt mændene den 22-årige, mens han sad i bilen, og efterfølgende gik det op for den 22-årige, at han havde fået flere knivstik i benet.

- Vi fortsætter med den øgede opmærksomhed og vores indsats for at skabe ro i området, siger Michael Kjeldgaard fra Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kun højre kant på papiret: Vito skaber forvirring i ny rolle

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce